Uutiset

HopLop Vaasa aukeaa 20.7.2015!

HopLop vastaa asiakkaiden toiveeseen, ja avaa seitsemännentoista puistonsa Vaasaan heinäkuussa. Useiden uusien puistojen avaaminen ympäri Suomea on myös lähiaikojen suunnitelmissa.

HopLop vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana liikuntaseikkailupuistojen ketjuna Vaasan puiston avaamisen myötä. Samalla HopLop käynnistää merkittävän investointiohjelman. Suomeen avataan seuraavien vuosien aikana yli kymmenen uutta liikuntaseikkailupuistoa ja nykyisiä puistoja kehitetään edelleen vieläkin hauskemmiksi, monipuolisimmiksi ja liikunnallisemmiksi. Vaasan lisäksi Pohjanmaalla investointiohjelman mukaisia kohteita ovat mm. Kokkola ja Seinäjoki, joihin HopLopit tullaan avaamaan.

Vaasan uusi HopLop avataan Meijeritien alueelle keskustan välittömään läheisyyteen. Uusi puisto on avoinna joka päivä klo 10-20.

Vaasan toimitilaa etsittiin pitkään ja viimein löydettiin tila, jossa yhdistyvät tilan sopivuus liikuntaseikkailupuistokäyttöön ja keskusta-alueen läheisyys. ”Länsirannikon lapsiperheillä on aiemmin ollut mahdollisuus käydä HopLopissa lähinnä lomamatkojen yhteydessä, ja olemme tyytyväisiä, että voimme avata suositun konseptimme alueen lapsiperheiden iloksi.” sanoo toimitusjohtaja Tomi Pulkki HopLopista. ”Yleisöpalaute maakuntakeskuspaikkakunnilta on jatkuvaa. HopLop halutaan lähelle.” Pulkki jatkaa. ”Toivomme, että Vaasalaiset ottavat HopLopin omakseen. Olemme innoissamme, että voimme investointiohjelman myötä kertoa iloisia uutisia useilla paikkakunnilla lähiaikoina.”

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. Se on perustettu vuonna 2007.
HopLop Vaasa

Lisätietoja

HopLop Oy
Toimitusjohtaja Tomi Pulkki
tomi.pulkki@hoplop.fi

Uutiset, julkaistu