Uutiset

Kiitos asiakkaillemme, uuden sukupolven HopLop puisto Jyväskylään!

HopLop on tarjonnut suomalaisille lapsiperheille iloa ja punaisia poskia kymmenen vuoden ajan. Toimintaa on kehitetty koko toiminnan ajan asiakkaita kuunnellen ja tavoitteena kehittää puistoista entistäkin viihtyisämpiä, kehittävämpiä ja saada lapsille entistäkin leveämpi hymy huulille.

Viimeksi kuluneiden noin kahden vuoden aikana olemme entistäkin ponnekkaammin perehtyneet siihen, mikä olisi lapsiperheille eniten mieleen. Miten yhdistää hauska leikki, tehokas motorisesti kehittävä liikunta ja perheiden mukava yhdessäolo ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Olemme tehneet HopLopin porukalla kovasti töitä, kuunnelleet vieläkin herkemmällä korvalla asiakkaitamme.

HopLop Jyväskylä on ollut jo kuuden vuoden ajan lapsiperheiden suosikkikohde maakunnassa. Nyt satojentuhansien leikkihetkien, ja lukemattomien ikimuistoisten synttäreiden jälkeen olemme ylpeitä ja innoissamme voidessamme tarjota Jyväskylän seudun asiakkaillemme kokonaan uuden, entistä melkein tuplasti isomman, entistä monipuolisemman ja viihtyisämmän, UUDEN SUKUPOLVEN HOPLOP PUISTON.

Meillä on vielä loppurutistus edessä, kohta siirrymme uuden laajennusosan rakennustöistä uudistamaan nykyisen puiston tilat. Koko puisto uudistetaan pienintä yksityiskohtaa myöten. Pahoittelemme remontista aiheutuvaa taukoa HopLoppailussa. Nöyrin mielin me HopLopin väki lupaamme teille arvoisat asiakkaamme, että odotus tulee kannattamaan.

Suljemme Jyväskylän HopLopin remontin vuoksi sunnuntaina 1.5.

Uuden HopLopin avaamme jälleen 30.6.

TERVETULOA UUTEEN UUDEN SUKUPOLVEN HOPLOPPIIN!!

T: Jyväskylän HopLopin henkilökunta ja koko HopLopin kehitysporukka

Lue lisää HopLop Jyväskylän palveluista

Järjestä lasten synttärit uudistuneessa HopLop Jyväskylässä

Nyt on loistava aika varata myös loppukesän ja alkusyksyn syntymäpäiväjuhlat HopLop Jyväskylästä. Uudet teemahuoneet ja maittavat tarjoilut takaavat onnistuneet syntymäpäiväjuhlat. Parhaat paikat viedään nopeasti! Varaa paikkasi ajoissa.

Varaa synttärit

 

Uutiset, julkaistu