Ohjelmapalvelut yrityksille: Tyky-päivät, erilaiset virkistyspäivät ja muut yritystilaisuudet.

Tarjoa työntekijöille virkistävä tyhypäivä, tykypäivä, tiimipäivä tai virkistyspäivä HopLopissa ! HopLopin piristävät, hauskat,  mukaansatempaavat ja seikkailuhenkiset ohjelmat saavat porukan toimimaan yhdessä hymyssä suin. Ohjelmat ovat erittäin toiminnallisia, keskittyvät työyhteisön hyvinvointiin ja ne on räätälöity nimenomaisesti työyhteisöjen kehittämiselle.

Suositun HopLop-tyky-ohjelman rinnalla ovat suosituiksi ohjelmiksi nousseet Selviytyjät- ja Sportti-ohjelmat. Mahdollisuus  tuunata ja räätälöidä paketti juuri teidän tarpeita ajatellen, jonkin olemassa olevan ohjelman pohjalta. Jokaisessa ohjelmassa pääset ratkomaan erilaisia luovia ryhmätoiminnallisia ongelmanratkaisutehtäviä haastavassa ja liikunnallisessa ympäristössä.

HopLop tyky-ohjelma yrityksille Sportti tyky-ohjelma yrityksille Selviytyjät tyky-ohjelma yrityksille

yritystilaisuudet

Yritystapahtumat ja -tilaisuudet

”Kerrankin jotain erilaista!” Yritystapahtumat ja tykypäivät kannattaa järjestää niin, että niistä jää kivoja juttuja mieleen.

Parhaiten se käy iloisen yhdessä tekemisen kautta, jossa osallistujat voivat löytää itsestään tai työkavereistaan jotain uutta. Silloin syntyy muutoksia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Taru Kauppinen
Palvelujohtaja

Puh. 010 8373 039

Myyntipalvelun aukioloajat
ma-pe 8-16
la-su suljettu

Pyydä tarjous