Pallomeri

Pallomeri on turvallinen ja hauska paikka erilaisiin leikkeihin! 

Kokonainen meri täynnä hohtavia palloja, mikä se semmoinen on? Se on tietenkin HopLopin pallomeri – allas täynnä hienosti valaistuja palleroita. Tässä meressä uiskentelusta selviät kuivin sukin ja ilman kellukkeita. Jos suljet silmäsi, voit kuvitella olevasi ihan oikeassa meressä.

HopLopin pallomeressä

Sukella seikkailuun pallomereen

Pallomeressä voi kylpeä iloisen värikkäiden pallojen keskellä yksin tai ystävien kanssa. Pallojen seassa uidessa myös kunto kasvaa huomaamatta. Pallomeri toimii hauskana piilopaikkana leikeissä ja siellä voi myös tutustua värien riemuisaan maailmaan. Värejä tunnistaessa voi miettiä, mikä muu on löytämäsi pallon värinen, tai mitä tapahtuu, jos värejä sekoittaisi. Värien jännittävään maailmaa pohtimaan voi kutsua myös leikkikaverit.

Sukella siis huimaan seikkailuun HopLopin pallomereen!

HopLopin pallomeri

Miten varautua pallomeripäivään?

Pallomeressä saa kellua, sukeltaa ja nautiskella hauskoista väreistä. Muutama juttu on kuitenkin hyvä huomioida, että päivästä tulisi hyvä:

  • Ottakaa pallomerisukellukseen mukaan mukavat sisävaatteet ja sukat, sekä rutkasti iloista mieltä. Halutessaan mukaan voi napata myös ystävän tai perheenjäsenen.
  • Varaa mukaan myös oma vesipullo, sillä tästä merestä ei voi juoda. Pienet leikkijät tarvitsevat vettä, jotta jaksavat touhuta.
  • Sopivassa välissä kannattaa pitää välipalatauko, ettei nälkäkiukku pääse yllättämään. Näin puhti ei lopu kesken pidempienkään leikkien tiimellyksessä. HopLopin ravintolasta löytyy herkullisia eväitä niin pieneen kuin suurempaan nälkään.
  • HopLopiin seikkailemaan ovat tervetulleita myös vanhemmat pienimpien kaveriksi. Kouluikäiset voivat seikkailla myös itse Leikkiluvalla. Leikkilupa haetaan lapselle etukäteen ja sen saa sähköisesti Oma HopLopin kautta.

Opetellaan uimaan pallomeressä turvallisesti

Pallomeriturvallisuuden eteen tehdään kovasti töitä. Auta meitä pitämään pallomeret turvallisina ja puhtaina kaikille seikkailijoille. Näin kaikki voivat sukellella ilman huolta pöpöistä ja haavereista.

Seikkailut HopLopin pallomeressä onnistuvat parhaiten, kun yhdessä pidetään huolta leikkisäännöistä ja turvallisuudesta. Näillä vinkeillä leikit pallomeressä ovat kaikille turvallisia, hauskuudesta tinkimättä:

  • Ethän heitä kaveria pallolla. Pallomeremme pallot on tarkoitettu pallosodan sijaan sukelteluun. HopLopin pallotykeillä voi puolestaan viskoa palloja menemään ihan luvan kanssa.
  • Lensikö pallo pois? Joskus pallerot pakenevat, vaikka leikit eivät yltyisi hurjasteluksi. Palautetaan karkulaiset takaisen pallomereen, niin palloja riittää meressä myös seuraavaan seikkailuun, eikä värikäs pallomeri vallan kuivu.
  • Huolettaako pöpöt? Ei hätää, pallomeriemme pallot on pinnoitettu sinne pyrkivät pöpöt pysäyttävällä pinnoitteella.
HopLopin pallomeri

Mitä muuta mahtavaa HopLopista löytyy?

Odottaako seuraava sukeltelija jo pääsyä pallomereen? Ei hätää, HopLopista löydät myös paljon muuta mukavaa. Tutustukaa vaikka hurjaan tulivuoreen, vauhdikkaisiin liukumäkiin, rallikuskin unelmia toteuttaviin autoratoihin sekä muihin HopLopin aktiviteetteihin!