Arki alkaa, kiva jatkuu!

Hommaa oma Arkipassi 24,90 €.

Maanantaina riehutaan, tiistaina pompitaan, keskiviikkona hassutellaan, torstaina seikkaillaan, perjantaina pelataan! Ja uusiksi maanantaina, tiistaina, keskiviikkona… ihan koko kuukauden ajan! Kun hommaat oman Arkipassin, voit käydä niin usein kuin huvittaa!

USEIN KYSYTTYÄ

 • Mistä Arkipassin voi ostaa?
  Osta Arkipassi puistosta tai verkkokaupasta. Kun ostat Arkipassin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kupongin, jota vastaan voit lunastaa Arkipassisi puistosta. Kuukauden leikkiaika alkaa Arkipassin lunastushetkellä. Arkipassi on myynnissä 1.8.-2.9.2019. Verkkokaupasta ostetun Arkipassin lunastus puistosta viimeistään 2.9.2019.
 • Kuinka usein Arkipassilla voi tulla seikkailemaan?
  Arkipassilla voi seikkailla maanantaista perjantaihin neljän viikon ajan niin usein kuin haluaa. Arkipassia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.
 • Miten Arkipassi toimii?
  Arkipassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Arkipassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Riihimäellä ja Rovaniemellä.
 • Mitä jos Arkipassi katoaa?
  Pidä Arkipassi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää