Nyt hupinupit kaakkoon!

Arkipassi nyt 24,90€

Maanantaina riehutaan, tiistaina pompitaan, keskiviikkona hassutellaan, torstaina seikkaillaan, perjantaina pelataan! Semmosta se lapsiarki on HopLop Arkipassilla.

Osta Arkipassi leikkihintaan 24,90€ ja kivaa piisaa joka arkipäiväksi, koko kuukauden ajaksi. Arkipassi astuu voimaan heti ostohetkestä  (koskee myös verkkolippua) ja on voimassa 30 päivän sisällä kaikkina arkipäivinä maanantaista perjantaihin. Nappaa omasi puistolta tai kätevästi verkosta.

Pst! Jos ikää on yli 8 vuotta, niin vipeltää voi vapaasti ilman aikuisen läsnäoloa. Riittää, kun huoltaja hakee HopLop Leikkiluvan etukäteen Oma HopLop-sivujen kautta käsittelymaksun hinnalla 2,90€/leikkilupa. Tutustu Leikkilupaan.

Usein kysyttyä

Osta Arkipassi puistosta tai verkkokaupasta viimeistään 22.4.2022. Kun ostat passin verkkokaupasta, kirjaat lapsen nimen passin tietoihin. Kuukauden leikkiaika alkaa välittömästi ostohetkestä ja on voimassa 30 päivän sisällä kaikkina arkipäivinä maanantaista perjantaihin.

Arkipassi on voimassa ostohetkestä 30 päivän sisällä kaikkina arkipäivinä maanantaista perjantaihin - myös sesonkina ja lomapäivinä. Arkipassi ei ole voimassa viikonloppuisin eikä sillä voi maksaa sisäänpääsyä lauantaisin tai sunnuntaisin.

Arkipassilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana kaikkina arkipäivinä maanantaista perjantaihin. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Arkipassia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Kyllä! Näytä Arkipassia ravintolassa ja saat 20 % alennuksen kaikista ruoista ja juomista.

Arkipassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Muista varata leikkiaika etukäteen. Arkipassi on voimassa HopLopeissa kautta maan.

Pidä Arkipassi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

Onko lapsesi yli 8 vuotta?

Nyt voit antaa hänelle HopLop Leikkiluvan ja lapsesi pääsee seikkailemaan puistoon myös omin päin. Pst! Kannattaa vinkata myös kavereiden vanhemmille, niin kiva leikkiporukka on kasassa!