Aseman Lapset ry:n kiusaamiseen puuttuva hanke on Suomen Lapsiystävällisin 2017

HopLop haluaa Suomesta lapsimyönteisemmän maan
Aseman Lapset ry:n kiusaamiseen puuttuva hanke on Suomen Lapsiystävällisin 2017

HopLopin Suomen Lapsiystävällisin 2017 -kilpailun voittajaksi valittiin torstaina 30.11. pidetyssä julkistustilaisuudessa Aseman Lapset ry:n kiusaamiseen puuttuva K-0-hanke. 5 000 euron arvoinen palkintosumma käytetään lasten ja nuorten liikkumista tukevaan työhön. Lisäksi myönnettiin kunniamaininnat liikuntaa edistävälle WAU ry:lle, korutyttönä tunnetulle Anna Rukolle sekä salaperäisenä hyväntekijänä kiertävälle Brother Christmasille.

”Haluamme tehdä Suomesta lapsiystävällisemmän maan, ja nostamme valokeilaan tekijöitä, jotka ovat omalta osaltaan rakentaneet parempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille. Tämä on tapamme juhlia 100-vuotiasta Suomea”, tiivistää HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki.

Suomalainen sisäseikkailupuistoketju HopLop haluaa levittää liikkumisen ilosanomaa ja tukea perheiden yhdessäoloa. Suomen Lapsiystävällisin -kilpailuun tuli noin 70 ehdotusta, joista voittajaksi valittiin Aseman Lapset ry:n kiusaamiseen puuttuva K-0-hanke.

”Olemme tosi iloisia tästä palkinnosta. Hienoa, että lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyvät asiat otetaan vakavasti. K-0-hankkeen toiminta keskittyy koulumaailmaan. Koulun pitää olla kaikille turvallinen paikka. Kiusaaminen myös koskettaa aina laajempaa joukkoa ihmisiä, kuin kahta lasta tai nuorta”, palkinnon pokannut K-0-hankkeen Ville Koikkalainen muistuttaa.

Voittaja saa jaettavakseen 5 000 euron palkintosumman. Koikkalaisen mukaan palkintoraha käytetään lasten ja nuorten liikuntaa ja iloa edistävään työhön.

 

Yksikin ihminen voi saada paljon hyvää aikaan

Suomen Lapsiystävällisin 2017 -kilpailu on yksi Suomi 100 -vuoden hankkeista. Voittajat valitsi palkintoraati, johon kuuluivat HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkin lisäksi lastenpsykiatri Janna Rantala ja nuorisopäällikkö Heli Halava.  

Raati halusi kiittää kunniamaininnoin lasten ja nuorten liikkumista edistävää WAU ry:tä, koruillaan hienon hyväntekeväisyyspotin kerännyttä Anna Rukkoa ja lukuisilla tempauksillaan lapsia ilahduttanutta Brother Christmasia. Kiitokseksi arvokkaasta panoksestaan kunniamaininnan saajat saavat yhteensä 600 pääsylippua HopLopiin eli kukin 200 kappaletta jaettavaksi haluamilleen tahoille.

”Lapset ja nuoret, jotka ovat kohdanneet erityishaasteita tarvitsevat tukijoita. Suomessa on useita tärkeitä yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä, jotka omalla toiminnallaan vaikuttavat oleellisesti lasten asemaan. Jo yhden ihmisen teoilla on merkitystä”, painottaa Pulkki.

 

Uusimmat HopLop-puistot nousevat Helsinkiin jouluksi

HopLopilla on yli 20 sisäseikkailupuistoa ympäri Suomea. Uusimmat riemukkaat puistot avautuvat joulukuussa Helsinkiin: HopLop Roihupelto avautuu 15.12. ja HopLop Konala 19.12.

Uusissa puistoissa pieniä seikkailijoita villitsevät muun muassa värikäs tulivuoriliuku, jännittävästi pudottava dropslide-liukumäki, vauhdikas autorata ja ratsastamiseen kannustava eläinmaailma.

”Konalan HopLopissa pääsee nyt seikkailemaan ennennäkemättömiin korkeuksiin. Liitorata nousee jopa 20 metriin ja köysiseikkailussa taiteillaan 18 metrissä. Meillä aikuisetkin saavat heittäytyä leikin maailmaan. Takaamme punaiset posket ja onnistumisen hetkiä koko perheelle”, Pulkki lupaa.

 

#äläoleei #suomenlapsiystävällisin

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy
p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi

Haastattelupyynnöt:
Essi Orama
p. 040 700 8306, essi.orama@sek.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia
www.hoplop.fi

 

Lehdistötiedote 30.11.2017

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää