CapMan Special Situations -rahasto ostaa HopLop-konsernin

Nyt tapahtuva yritysjärjestely mahdollistaa yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden ja kasvun pitkälle tulevaisuuteen. Muutos ei vaikuta HopLopin päivittäiseen toimintaan.

CapMan Special Situations -rahasto on ostanut HopLop-konsernin osake- ja lainapääoman. Tehty järjestely mahdollistaa yhtiön pääomarakenteen olennaisen tervehdyttämisen ja yrityksen menestyksen turvaamisen koronaviruspandemian läpi sekä tulevan kasvun vauhdittamisen. HopLopin nykyinen johto ja henkilöstö jatkaa työtään turvallisten ja hauskojen seikkailupuistokokemusten toteuttamiseksi menestyksellisesti myös tulevaisuudessa.

”Olen HopLopin puolesta hyvin tyytyväinen, että yhtiömme haastavaan tilanteeseen on nyt saatu erinomainen ratkaisu. CapMan mahdollistaa yrityksen pääomarakenteen kokonaisvaltaisen uudistamisen ja antaa meille vahvat edellytykset selättää koronakriisi, kehittää yhtiötä edelleen ja mahdollistaa uusi kasvu. HopLopin johto on yhdessä koko henkilöstön kanssa hyvin sitoutunut kehittämään liiketoimintaa eteenpäin tämän järjestelyn pohjalta ja CapManin kokeneen tiimin tukemana”, sanoo HopLopin toimitusjohtajana jatkava Kalle Peltola.

Yhtiön tulevaisuuden varmistaminen mahdollistaa myös yhteiskunnallisesti tärkeän perhepalveluyrityksen ja nuorten työllistäjän selviämisen epidemiatilanteessa. HopLop oli kansainvälistymisen alkutaipaleella juuri ennen koronaa ja pandemiaa edeltävät kuukaudet alkuvuonna 2020 olivat yhtiön historian parhaita. Yhtiön johto on koko korona-ajan uskonut yhtiön tulevaisuuteen ja haluaa jatkossakin tarjota lapsiperheille hauskoja mahdollisuuksia turvalliseen liikuntaan ja leikkiin.

”HopLopin taloudellinen kehitys ja kasvutaival ovat olleet vahvoja pandemiaa edeltäneenä aikana. Nyt tehty omistusjärjestely ja sen myötä tapahtunut taseen tervehdyttäminen mahdollistavat liiketoiminnan jatkuvuuden ja kasvun pitkälle tulevaisuuteen, kun elämä pandemian jälkeen normalisoituu. Myös kansainvälistyminen voi jatkua”, toteaa CapMan Special Situations -rahaston partner Jari Vikiö.

”Uuden omistajan myötä HopLop saa edellytykset liiketoiminnan jatkamiselle yli vaikean pandemia-ajan”, toteaa Intera Partnersin osakas Juhana Kallio.

Special Situations -rahaston tavoitteena on tukea ja ohjata suomalaisyrityksiä taloudellisen murrosvaiheen läpi sekä luoda yrityksille uusia menestymisen edellytyksiä tarjoamalla taloudellista liikkumavaraa, rahoitusta ja osaamista. HopLop on sijoituksena CapManin uuden rahaston strategian ytimessä.

Muutos omistusrakenteessa ei vaikuta HopLopin päivittäiseen toimintaan. HopLop on tehnyt paljon terveysturvallisuuden eteen, jotta lapsiperheillä on mahdollisuuksia turvalliseen liikuntaan ja leikkiin myös pandemian aikana.

Lisätietoja:

Kalle Peltola, HopLop Holding Oy, puh. 040 359 3194, kalle.peltola@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 19 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi.Lue lisää