HopLop avaa kaksi uutta puistoa pääkaupunkiseudulle 

Uusissa puistoissa on panostettu koululaisten ja aikuisten viihtyvyyteen

 

HopLop avaa uudet seikkailupuistot Kauppakeskus Triplaan Helsingissä ja Helsinki Outletiin Vantaalla.  Avattavista seikkailupuistoista löytyy sekä uusia aktiviteetteja että HopLopin kestosuosikkeja. Uusina vetonauloina toimivat Suomen suurin ninjarata ja Valo Motionin interaktiiviset trampoliinit ja kiipeilypelit, jotka puhuttelevat erityisesti koululaisia. Aikuiset siemailevat kahvia uudistetulla ravintola-alueella, jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti monipuolisiin ajanviettopaikkoihin ja parempaan akustiikkaan.

”Tuttua HopLop maailmaa edustavat upeat liukumäet, seikkailulabyrintit ja suosittu autorata. Uutuudet, kuten interaktiiviset trampoliinit, kiipeilyseinät ja ninjaradat aktivoivat koululaiset liikkumaan ja antavat mielekästä tekemistä koko perheelle”, paljastaa HopLopin perustajiin kuuluva Joona Hietasola, joka vastaa seikkailupuistojen suunnittelusta ja rakentamisesta.

”Ravintolasta ja puiston lepoalueista on pyritty luomaan monipuolinen kokonaisuus, jossa ruokailun lisäksi aikuisilla on mahdollisuus etätyöskennellä ja rauhoittua viettämään omaa aikaa. Kalusteissa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja monipuoliseen toiminnallisuuteen. Esteettistä tunnelmaa luovat kauniit valaisimet, pehmeät tekstiilipinnat sekä luonnonmukainen värimaailma. Tavoitteena on ollut lisätä erityisesti aikuisten viihtyvyyttä”, kertoo uudistuksen sisustussuunnittelusta vastannut Suunnittelutoimisto Peikola Creativen Elina Peikola.

Seikkailupuisto HopLop Helsinki, Pasila avautuu kauppakeskus Triplassa yleisölle 6.11 klo 14.

Lehdistön edustajien on mahdollisuus tutustua puistoon ennakkoon tiistaina 5.11. 2019 klo 14-20 välisenä aikana. Tilaisuuteen voi tuoda mukana maksimissaan neljä lasta. Lehdistöpäivään mahtuu 100 lasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa hoplop.fi/pressi-tripla ja varmista paikkasi vauhdikkaaseen tapahtumaan.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Tiina Riihola HopLop Oy, p. 050 310 3200 tiina.riihola@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää