HopLop avasi jättipuiston Saksaan

Tiedote 14.6.2018

Suomalaisketju otti ensimmäisen askeleensa kohti kansainvälistymistä

Suomalainen sisäseikkailupuistoketju HopLop on avannut puistonsa Saksan Pulheimiin, Kölnin kupeeseen. Riemukkaassa, koko perheen HopLop Pulheim -puistossa on leikkitilaa lähes 5 000 neliötä ja se on kooltaan ketjun suurin. Puisto aukesi yleisölle jo kesäkuun alkupuolella, mutta varsinaisia avajaisia juhlitaan suomalaisen suvijuhlan kunniaksi juhannuspäivänä 23. kesäkuuta.

Suomalainen HopLop on liikuttanut lapsiperheitä jo 12 vuoden ajan. Ketju on viime vuosina kasvanut ja uudistanut puistojaan ympäri Suomea. Kotimaassa HopLop-puistoja on nyt 21 ja rakastetun konseptin laajentamista ulkomaille on valmisteltu jo pitkään.

”Viemme suomalaista palveluosaamista maailmalle ja kansainvälistyminen on tärkeä osa kannattavan kasvun strategiaamme. Saksa on meille kiinnostava markkina-alue, jossa on huima potentiaali ja valtava määrä lapsiperheitä. Kohtaamme varmasti kilpailua ja olemme siihen valmiit. Tällä hetkellä Saksassa ei ole vastaavia, korkean laadun seikkailupuistoketjuja, joten uskomme konseptimme tulevan todelliseen tarpeeseen”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.

Suurin HopLop ja Saksan pisin sisäliukumäki

HopLop Pulheim sijaitsee Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa lähellä Kölniä. Alueella on noin 18 miljoonaa asukasta ja runsaasti aktiivisia lapsiperheitä. Paikka valikoitui huolellisen markkinatutkimuksen perusteella.

HopLopin Saksan maajohtajana toimii Kimmo Stude, jolla on itsellään vuosien kokemus Saksan markkinoista ja sisäseikkailupuistojen konseptoinnista.

”Uusi puistomme on otettu todella hyvin vastaan. Valitsimme hiljaisen avaustaktiikan, mutta sana on silti jo kiirinyt ja kävijät ovat löytäneet meidät. Koululaisryhmiä on tulossa temmeltämään, ja syntymäpäivähuoneita on varattu yli odotusten. Laajempi markkinointi aloitetaan lomien alkaessa Saksassa kesäkuun lopussa”, kertoo Stude.

HopLop Pulheim on HopLop-ketjun puistosta suurin ja leikkitilaa siellä on lähes 5 000 neliömetriä. Ravintolan tarjoamaa on kehitetty yhdessä saksalaisten kanssa, mutta muuten puistokonseptin suunnittelu ja tuotekehitys on tehty suomalaisvoimin. Saksan HopLopista löytyy samoja elementtejä kuin Suomen HopLopeistakin, mutta myös jotakin uutta.

”Jättipuistostamme löytyy hauskaa tekemistä koko perheelle ja kaiken ikäisille. Meillä on useita pomppulinnoja, seikkailulabyrinttejä, autorata ja Saksan pisin ja upein sisäliukumäki”, Stude luettelee.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Pitkäranta, HopLop
p. +358 44 7800 600, petri.pitkaranta@hoplop.fi

Saksan maajohtaja Kimmo Stude, Hoplop

p. +358 45 1131 727

kimmo.stude@hoplop.fi

 

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia ja yhdessäoloa.
www.hoplop.fi

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää