HopLop avautuu Triplassa

ELMERIN JA TOUKON TOIVEET ERI AKTIVITEETEISTA KÄVIVÄT TOTEEN!

Uusi HopLop-seikkailupuisto kauppakeskus Triplassa avataan huomenna keskiviikkona 6.11 klo 14.00. Koululaisten toiveet on otettu huomioon puiston suunnittelussa aivan alusta asti. Touko Saarela 10v. ja Elmeri Petäjä 9v. kutsuttiin keväällä mukaan HopLopin johtoryhmän kokoukseen kertomaan toiveitaan uuden puiston aktiviteeteista. Pojille tarjoiltiin lihapulla-annokset ja aterian lomassa he kertoivat, millainen olisi heidän unelmapuistonsa.

”Elmeri toivoi erilaisia kiipeilypelejä, joita hän oli nähnyt asuessaan Englannissa, ja Toukon toiveissa oli erityisesti televisiosta tutut ninjaradat. Kummatkin pojat toivoivat myös erilaisia trampoliinipelejä, joita olisi mukava pelailla”, kertoo Joona Hietasola, joka vastaa HopLop-puistojen suunnittelusta ja on yksi HopLop puistojen perustajista.

Pojat pääsivät ennakkotestaamaan uudet aktiviteetit muutama päivä ennen puiston avaamista. Touko ja Elmeri ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

”Parasta on pelata trampoliinipeliä kaveria vastaan ja voittaa hänet! Ninjarata näyttää telkkarissa paljon helpommalta kuin oikeasti, mutta on kyllä tosi kiva. Erityisesti vaijeriliuku kuulalla on hauska ja reikälevyjen läpi on kiva kiipeillä”, pohdiskelevat Touko ja Elmeri.

Seikkailupuisto HopLop Helsinki, Pasila avautuu kauppakeskus Triplan Down Underissa kerroksessa P6 yleisölle 6.11 klo 14.  Uusina vetonauloina toimivat ninjarata ja Valo Motionin interaktiiviset trampoliinit ja kiipeilypelit, jotka puhuttelevat erityisesti koululaisia. Kauppakeskuksesta pääsee HopLopiin hissillä seuraamalla Down Under kylttejä ja autoilijoiden kannattaa pysäköidä P4 kerrokseen.

Katso kuvat: https://www.dropbox.com/sh/20t5c0hl0rh10j0/AAAmjtlHIsHGRtG1YZs_2KPua?dl=0

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Tiina Riihola HopLop Oy, p. 050 310 3200 tiina.riihola@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 22 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää