HopLop etsii Suomen lapsiystävällisintä tekoa tai tekijää

Mikä, mitkä tai ketkä ovat edistäneet lapsiystävällisyyttä Suomessa?

Suomalainen sisäseikkailupuistoketju HopLop haluaa nostaa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi parrasvaloihin erilaisia lapsiystävällisiä tekoja ja tekijöitä ympäri Suomen. Suomen lapsiystävällisin 2017 -kilpailuun voi kuka tahansa ilmoittaa ehdokkaita. Kisan voittajat julkistetaan ja palkitaan kansainvälisenä lasten päivänä 20.11. Pääpalkintosumma on 5 000 € ja se lahjoitetaan voittajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

”HopLop haluaa tehdä Suomesta lapsiystävällisemmän maan. Haluamme nostaa valokeilaan konkreettisia tekoja ja tekijöitä, jotka ovat omalta osaltaan rakentaneet parempaa tulevaisuutta perheen pienimmille”, tiivistää HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki.

Alkuvuodesta HopLop halusi herättää keskustelua lasten asemasta Suomessa muun muassa avaamalla lasten oman pop up -huippuravintolan, HopLopsterin.

”Halusimme hoplopata huippuravintolan, jossa koko perhe voi ottaa vähän rennommin. HopLopsterin tähtiä olivat lapset ja esimerkiksi asiakaskohtaamisissa lapset huomioitiin ensin ja vasta sitten vanhemmat. Tämä asenne on juuri sitä, mitä haluamme levittää laajemminkin. Lapset ansaitsevat tasavertaisen kohtelun ja ykköspaikan välillä muuallakin kuin sisäleikkipuistoissa”, muistuttaa Pulkki.

Nyt HopLop jatkaa valitsemaansa tehtävää ja nostaa parrasvaloihin Suomen lapsiystävällisimmän teon, yhteisön tai henkilön. Näin kannustetaan mahdollisimman monia ihmisiä mukaan työhön lapsiystävällisemmän Suomen puolesta.

Voittajat julkistetaan kansainvälisenä lasten päivänä, eli lapsen oikeuksien päivänä 20.11. Voittajan lisäksi palkitaan yleisön suosikki ja maakunnallisia tähtiä. Voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi valita lapsiin ja liikuntaan olennaisesti liittyvän hyväntekeväisyyskohteen, johon haluaa lahjoittaa palkintosumman 5 000 €.

Voittajat valitsee raati, johon kuuluu HopLopin edustajien lisäksi muun muassa lastenpsykiatri Janna Rantala. Raatia tullaan täydentämään myös lasten liikkumisen asiantuntijoilla. Maakunnallisten erityispalkintojen osalta raatiin kuuluu paikallisia edustajia.

Ehdotuksia Suomen lapsiystävällisimmäksi teoksi, yhteisöksi tai henkilöksi otetaan vastaan 19.4.–30.9.2017 välisenä aikana kampanjasivuilla www.hoplop.fi/suomenlapsiystavallisin.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy
p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi

Haastattelupyynnöt:
Essi Orama
p. 040 700 8306, essi.orama@sek.fi

Katso video HopLopsterista täällä.
HopLopsterin tuotto lahjoitettiin Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää