HopLop ja Coronaria tarjoavat terapeuttisia liikuntaseikkailuja lapsille

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä

HopLop ja Coronaria jatkavat hyväksi havaittua yhteistyötä, joka mahdollistaa hauskan, uuden ja erilaisen ympäristön terapeuteille tehdä upeaa työtään pienten asiakkaiden kanssa.

Coronarian Kuntoutuspalvelut testasivat kesäkuussa 2018, miten HopLop toimii terapiapaikkana ja palaute oli mahtavaa. Seuraavaa terapiaviikkoa vietetään joulun alla 17.–21.12.2018. Viikon aikana HopLopeissa toteutetaan innolla odotettuja Coronarian psykologien, puhe-, toiminta ja fysioterapeuttien asiakaskäyntejä.

Lisäksi suunnitteilla on erilaisia tapahtuma- ja perhepäiviä, liikuntahaasteita, aikuisten treenejä ja monenlaista muuta kivaa Coronarian asiakkaille ja henkilöstölle.

”Coronarialla terapiatyötä tehdään lapsen omassa ympäristössä ja myös harrastuspaikoissa. HopLop tarjoaa loistavan toimintaympäristön esimerkiksi motoristen taitojen kuten tasapainon, koordinaation ja kehonhallinnan kehittämiseen. Oikeastaan ihan kaikkia taitoja voi harjoitella Hoplopeissa tavoitteellisesti. HopLopissa kuntoutus on lisäksi todella hauskaa ja motivoivaa. Odotamme yhteistyöltä paljon. On mahtavaa päästä tukemaan suomalaisten lasten liikkumista ja leikkimistä sekä yhdistää asiantijoidemme osaaminen ja HopLopin mahtavat puitteet”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden palvelujohtaja Essi Katisko iloitsee.

”Meille on sydämen asia, että kaikki lapset saavat sopivia liikuntahaasteita ja pääsevät kehittämään taitojaan. Uskomme, että yhdistämällä Coronarian asiantuntemuksen ja tietotaidon ja HopLopin loistavan ympäristön lasten liikuttamiseen, voimme tarjota asiakkaillemme jotain aivan uutta”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.

HopLopin leikkivälineasiantuntijat ja Coronarian ammattitaitoiset terapeutit suunnittelevat yhdessä puistoihin kuntouttavalla twistillä lasten taitoja ja valmiuksia tukevan radan, jota HopLopin seikkailijat pääsevät kokeilemaan eri puistoissa vuonna 2019. Yhteistyön kautta HopLopin kaikille asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus halutessaan tuoda treeniinsä terapeuttisia piirteitä ja saada tietoa, miten erilaiset aktiviteetit edistävät terveyttä ja hyvinvointia.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää