HopLop ja WAU ry liikuttavat 7000 kerholaista

Tiedote 13.11.2018

HopLop on tehnyt jo toista vuotta yhteistyötä WAU ry:n kanssa tukemalla lasten ja nuorten liikuntatoimintaa ympäri Suomen. Tuen avulla mahdollistetaan liikunnallisia HopLop seikkailuja lähes 7000 kerholaiselle.

 

”Meillä on WAU ry:n kanssa täysin sama tavoite: saada lapset liikkumaan. Onkin mahtavaa, että voimme olla mukana miljoonan liikutun tunnin rajan ylittämisessä, joka on WAUn kymmenvuotisjuhlavuoden tavoite. Meillä lapset ja aikuiset saavat pitää hauskaa yhdessä, liikkua ja kokeilla rajoja ilman suorituspaineita, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.”

 

Yhteistyön merkeissä HopLop lahjoittaa jokaiselle WAU! -kerholaiselle sisäänpääsyalekupongin syksylle 2018 ja keväälle 2019. Tämän lisäksi WAU arpoo synttärikorttikilpailuunsa osallistuvien kerhojen joukosta kolme kerhoa, jotka pääsevät ilmaiseksi viettämään liikunnallisen illan HopLopiin marras-joulukuussa 2018. Yhteistyö tulee näkymään myös WAU ry:n liikunnallisessa Facebook-joulukalenterissa.

 

”Lasten liikkeelle saaminen ja liikkeessä pitäminen on tärkeää. On hienoa saada jatkaa yhteistyötä toimijan kanssa, joka jakaa kanssamme samat arvot. Positiivisuus ja liikkumisen ilo vievät meitä kaikkia eteenpäin”, iloitsee WAU ry:n markkinointipäällikkö Katri Einamo.

 

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia ja yhdessäoloa.
www.hoplop.fi

WAU ry:n mielestä jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus osallistua laadukkaaseen harrastukseen. Siksi toteutamme koulupäivän yhteydessä kaikille avointa, maksutonta, aktiivista ja hauskaa harrastustoimintaa ympäri Suomea. 

WAUn toimintaan on matala kynnys osallistua, ja WAU! -kerhoissa sekä ohjatuilla välitunneilla liikkuu tuhansia lapsia kautta maan.
www.wau-ry.fi

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää