Hoplop juhlistaa 10-vuotista taivaltaan uudistumisen ja kasvun kautta

UUDEN SUKUPOLVEN HOPLOP VANTAA AUKEAA ENTISTÄ VAUHDIKKAAMPANA

Koko perheen sisäseikkailupuisto HopLop Vantaa avautuu täysin uudistuneena lauantaina 1.10. Kyseessä on tärkeä virstanpylväs, sillä Suomen suurimman sisäseikkailupuistoketju HopLopin tarina alkoi juuri tästä puistosta 10 vuotta sitten.

Juhlavuoden kunniaksi HopLop on painanut kaasua ja kasvaa nyt kohisten sekä päivittää puistojaan entistä viihdyttävämmiksi.

”Olemme uudistaneet Vantaan puiston ihan kokonaan ja riemukasta leikkitilaa on nyt lähes kaksi kertaa enemmän”, toteaa HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki.

Vantaan HopLop-puisto avautuu lapsiperheiden iloksi lauantaina 1.10. kello 10. Vetonauloiksi veikataan riemukasta donitsiliukua, suloisia seeproja sekä jännittävää dropslide-liukua, joka saa sydämet varmasti tykyttämään.

PUNAISET POSKET KOKO PERHEELLE

”Haluamme tukea perheiden yhteisiä liikuntahetkiä ja kannustaa vanhempia mukaan leikkiin. Suunnittelutyössä on huomioitu myös aikuiset ja yhdessä tekemisen ilo”, kertoo Pulkki.

Vantaanportin Retail Parkissa sijaitseva HopLop Vantaa on kaikkien aikojen ensimmäinen HopLop-sisäliikuntapuisto. Se perustettiin kymmenen vuotta sitten toukokuussa 2006, kun HopLopin perustajat yhdessä miettivät, mitä hauskaa ja innostavaa he voisivat tehdä omien lastensa kanssa.

”Tietääkseni olemme Euroopan ainoa ketjumainen toimija, jossa suunnittelutyö tehdään kokonaan omin voimin. Pohdimme jatkuvasti, miten yhdistää liikkumisen ilo, laitteiden kehittävyys ja turvallisuus. HopLopissa lapset taitotasosta riippumatta voivat kokeilla rajojaan ja saada onnistumisen elämyksiä”, painottaa Pulkki.

HopLop Vantaa avautuu yleisölle lauantaina 1.10. tutussa osoitteessa Antaksentie 4, 01510 Vantaa. Uudistunut puisto on auki joka päivä kello 10–20.

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy
p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 18 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia.
www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää