HopLop lahjoitti yli 800 stipendiä vauhdikkaille ekaluokkalaisille

Suomalainen seikkailupuistoketju HopLop lanseerasi helmikuussa 2019 HopLop Viikari -stipendin. Stipendejä sai hakea kaikki alakoulut ympäri Suomen. Stipendin arvo on 50 euroa.

811 ensimmäisen luokan oppilasta saivat Suomen vauhdikkaimman stipendin. Tällä stipendillä haluttiin antaa tunnustusta idearikkaille lapsille, jotka lähtevät rohkeasti ja intoa puhkuen kokeilemaan uusia juttuja.

”Stipendin suosio yllätti meidät iloisesti. On mahtavaa, että voimme tarjota niin monelle ekaluokan päättävälle lapselle hauskoja seikkailuja ja rymyhetkiä HopLopissa ystävän kanssa”, kertoo HopLopin myynti- ja markkinointijohtaja Anu Petäjä.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Tiina Riihola, HopLop Oy, p. 050 3103 200 tiina.riihola@hoplop.fi

 

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää