HopLop suunnittelee puistojen avaamista juhannuksen tienoolla

Valtioneuvosto linjasi viime viikolla, että sisäliikuntapaikat, huvipuistot, eläintarhat ja museot voivat olla avoinna kesäkuussa tietyin rajoituksin. HopLopissa ollaan ilahtuneita, että lapsiperheet pääsevät viettämään yhteistä aikaa myös sisäleikkipuistoihin kesällä.

“Olemme todella iloisia tästä Valtioneuvoston päätöksestä, joka vaikuttaa positiivisesti myös työllisyyteen. Pienten avausta odottavien asiakkaidemme rinnalla myös yli 350 työntekijäämme ympäri Suomen odottavat innokkaasti näkevänsä seikkailijoiden riemua ja työpaikalle pääsemistä”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Kalle Peltola.

Alustavasti puistojen avauspäivää on suunniteltu juhannuksen jälkeiselle viikolle. Puistojen avaamisen kannalta keskeisiä viranomaislinjauksia ovat riittävän asiakasmäärän sekä ravintolatoiminnan mahdollistaminen kesäkuussa. Ilman ravintolatoimintaa HopLopissa ei pystytä toteuttamaan myöskään lasten synttäreitä. Linjaukset muissa Euroopan maissa indikoivat, että HopLopin tilavissa puistoissa yhdessä viranomaisten kanssa löydetään ratkaisut, joilla sallitut asiakasmäärät saadaan toiminnan käynnistämisen kannalta riittävälle tasolle järkevästi ja turvallisesti.

“Viranomaisten kanssa tehtävän selvitystyön lisäksi pyydämme myös asiakkailtamme mielipiteitä suunnittelupöydällä oleviin toimenpiteisiin, joiden toteutusta pohditaan avauksen yhteydessä. Vastauksia on tullut valtavasti ja niistä näkyy kova odotus HopLopin leikki- ja seikkailupuistojen avautumiselle”, Kalle Peltola toteaa.

 

 

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Tiina Riihola HopLop Oy, p. 050 310 3200 tiina.riihola@hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää