INFEKTIOHERKÄT LAPSET PÄÄSEVÄT TURVALLISELLE HOPLOP-SEIKKAILULLE 

PUISTOT AVAUTUVAT UUDELLA TOIMINTAMALLILLA KAIKILLE ASIAKKAILLE 23.6.

HopLopit ovat olleet suljettuina maaliskuusta alkaen. Kiinnioloaika on HopLopissa käytetty turvallisen avauksen valmisteluun ja puistot aukeavatkin 23.6. uudenlaisella epidemiatilanteen huomiovalla toimintamallilla.

Pitkä kiinnioloaika ja toteutetut valmistelut erityissiivouksineen mahdollistavat puistoissa ennen avausta myös leikkihetken infektioherkille lapsille, joille käyminen puistoissa muuten ei ole mahdollista. Yhteistyössä Sylva ry:n ja alueellisten vanhempain kerhojen kanssa järjestetyissä tilaisuuksissa lapset pääsevät leikkimään eri puolilla Suomea sijaitseviin HopLop-puistoihin 22.6.

Sylva ry on syöpään sairastuneita lapsia, nuoria, nuoria aikuisia ja heidän läheisiään tukeva valtakunnallinen yhdistys.

“On hienoa että HopLop kutsuu perheet, joille karanteenissa eläminen on lapsen sairauden takia osa tavallista arkea, puistoon kokemaan seikkailun iloa.”, sanoo Sylva ry:n toiminnanjohtaja Marika Aro.

“Syöpää sairastavien ja infektioherkkien lasten vierailuja on järjestetty HopLopeissa kymmenisen kertaa puistojen avausten ja isojen siivousten yhteydessä. Olemme iloisia, että voimme järjestää vierailuja myös nyt tässä yhteydessä ympäri Suomen”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Kalle Peltola.

HopLopissa tehdään avautumisen yhteydessä useita toimenpiteitä, joilla varmistetaan turvalliset leikkihetket myös epidemian näkökulmasta. Puistojen asiakasturvallisuuteen, siisteyteen ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Henkilökunta koulutetaan uusiin toimintamalleihin ennen avausta ja ohjeistusta puistoissa on lisätty.  Asiakasmäärää rajoitetaan avauksessa puoleen ja asiakkaat varaavat leikkiajan etukäteen netistä, jolloin jonoja muodostuu vähemmän.

Olemme ottaneet käyttöön Virus Stop tehosuojan käsille, joka antaa 120 minuutin suojan viruksia ja bakteereja vastaan. Puistomme käsitellään viruksia, bakteereja ja epäpuhtauksia valon avulla poistaviksi. Toimenpiteellä parannetaan merkittävästi puistojemme epidemiaturvallisuutta koronan lisäksi myös muina mahdollisina influenssakausina.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Tiina Riihola HopLop Oy, p. 050 310 3200 tiina.riihola@hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää