Lahden ulkoseikkailupuiston avajaiset lauantaina 7.7. alkaen klo 11

PÄÄSTETTIIN POMPUT ULOS!

Ulkoseikkailupuiston avajaiset pidetään lauantaina 7.7. klo 11 – 15. Tuu säkin mukaan pomppimaan! Päivä on täynnä kivaa ohjelmaa.

Päivän ohjelma alkaa klo 11 avajaispuheella ja jatkuu mm. alueen nimikilpailun voittajan julkistamisella. Parkour Akatemia esittäytyy puolen päivän aikaan ja alueella pääsee suorittamaan ohjatun parkour-radan. Danonino Dino on mukana päivän tuoksinassa ja ohjaa tanssijumppaa puoli kahden aikoihin. Keppihevoskilpailu starttaa noin kello kaksi. Voittajalle on luvassa suussa sulava jädepalkinto. Iltapäivällä voi maistella myös uutuus Jaffa Mangoa. Puluboin ja Ponin leffan ohjattu seikkailurata pyörähtää käyntiin iltapäivällä puoli kolmen aikaan.

Iloiset punaposket ja hymynassut saa totisesti tänä kesänä nauttia päivän paisteesta, sillä Lahdessa voi pomppia ulkona aina sään sen salliessa. Lahden HopLop ulkoilee koko kesän elokuun loppuun saakka. Samalla rannekkeella käytössäsi sisä- ja ulkoaktiviteetit.

Sateen sattuessa avajaispäivän juhlallisuudet sisätiloissa, ei siis kannata jättää tapahtumaa väliin sateenkaan sattuessa.
Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää