Lasten huippuravintola HopLopster laajenee – ovet avautuvat pian Helsingissä ja Turussa

HopLopin ja ravintola Rosterin toteuttama lasten oma pop up -huippuravintola, HopLopster avautuu jälleen tammikuun lopussa kolmeksi viikonlopuksi. Tällä kertaa perheet pääsevät herkullisen hassuttelevaan ruokapöytään Helsingissä ja Turussa. Mukana serviisissä on myös Junior Master Chef -kisasta tuttu Topias Holappa. Idean taustalla on HopLopin tavoite tukea perheiden yhdessäoloa ja tehdä Suomesta mukavampi paikka lapsille. 

Suomalainen sisäseikkailupuisto HopLop yhdessä ravintola Rosterin kanssa haluaa jälleen kerran muistuttaa, että huippuravintolakin voi olla lasten paikka.

”HopLopsterissa koko perheellä on lupa ottaa vähän rennommin ja antaa leikkimielisyydelle tilaa. Viime kerrasta opimme, että lapset ovat mahtavia juuri sellaisena kuin ovat. Kaaosta ei syntynyt, vaikka tupa oli täynnä tenavia. Lapset olivat innoissaan ja käyttäytyivät varsin mallikkaasti. Sen sijaan joillakin aikuisilla oli vaikeuksia ottaa rennosti”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki hymyssä suin.

Vuosi sitten ensimmäistä kertaa toteutettu HopLopster oli menestys ja sen kaikki kattaukset olivat täynnä. Ravintola Rosterin Kari Aihisen mukaan HopLopsterista tulikin valtavasti kiitoksia ja jatkoa on kyselty koko vuoden ajan.

”Kyseessä on kiva ja positiivinen tapahtuma, josta myös koko henkilökuntamme on innoissaan. Menua on paranneltu vielä lapsiystävällisempään suuntaa kuitenkin huippumaut silmällä pitäen. Erityisen mahtavaa on, että voimme nyt tarjota kokemuksen myös turkulaisille perheille”, iloitsee Aihinen, jonka juuret ovat vahvasti Turussa.

Lasten ikiomassa huippuravintolassa voi tiskin takana vilahtaa myös nuoria lupauksia. Esimerkiksi vuoden 2017 Junior Masterchef -ohjelmassa kisannut Topias Holappa pääsee treenaamaan alan huippujen kanssa osallistumalla ruokien valmisteluun ja serviisiin Helsingissä 3.-4. helmikuuta.

HopLopin missiona on auttaa lapsiperheitä voimaan hyvin

HopLop-puistojen sekä HopLopsterin taustalla on rentoudesta ja lapsista nauttimaan muistuttava ”Älä ole ei” -filosofia, jonka ytimessä on ajatus siitä, että kun vanhemmat vähän hölläävät, koko perheellä menee paremmin.

Neljän ruokalajin menun hinta on 23,50 – 47 euroa ja siihen kuuluu drinkit lapsille sekä pääsyliput HopLop-puistoon. Alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

HopLopsterin liput on ostettava ennakkoon osoitteessa www.hoplopster.fi.

Helsinki, ravintola Rosterin tilat, 27.-28.1.2018 ja 3.-4.2.2018
Kattaukset:
–       Lauantaisin kello 13.00-15.30
–       Sunnuntaisin 12.00-14.30 ja 15.00-17.30

Turku, ravintola Rosterin tilat 3.-4.2. ja 10.2.-11.2.2018
Kattaukset:
–       Lauantaisin kello 13.00-15.30
–       Sunnuntaisin 12.00-14.30 ja 15.00-17.30

Lisätietoja: www.hoplopster.fi

Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy
p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen, ravintola Roster
p. 040 504 3780, kape@rosterhelsinki.com

Haastattelupyynnöt:
Essi Orama p. 040 700 8306
essi.orama@sek.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia
www.hoplop.fi 

Roster Helsinki on baari ja ravintola, elävä kohtaamispaikka Helsingin ytimessä, jossa turhat muodollisuudet jätetään narikkaan. Keskitymme laadukkaaseen parhaista raaka-aineista valmistettuun ruokaan, loistavaan palveluun sekä tunnelmaan. Rosterin kahdessa kerroksessa onnistuvat erilaiset ja monipuoliset tilaisuudet. Lähde kansainväliselle ruokamatkalle, jonka sinulle tarjoilevat Kari Aihinen, Paul Hickman ja koko Rosterin tiimi.
www.rosterhelsinki.com

Roster Turku on ravintola, baari & terassi. Eloisa kohtaamispaikka Maaherran makasiinissa, Tuomiokirkon takana, jossa turhat muodollisuudet jätetään narikkaan. Keskitymme laadukkaaseen, vain parhaista raaka-aineista valmistettuun ruokaan, loistavaan palveluun sekä tunnelmaan. Rosterin kahteen kerrokseen levittäytyvissä tiloissa onnistuvat erilaiset ja monipuoliset tilaisuudet. Roster on auki viikon jokaisena päivänä ja meille ovat tervetulleita kaikki!
www.rosterturku.com

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää