NETTIJOOGAYRITTÄJÄ SIIRTYY LIIKUTTAMAAN LAPSIA HOPLOPIIN

Tiedote 8.1.2019

 

KTM Anu Petäjä on nimitetty 7.1.2019 alkaen HopLop Oy:n markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa jatkossa HopLopin markkinointiviestinnästä ja yritys- ja ryhmämyynnistä. Anu tuo HopLopiin vahvaa digitaalisen markkinoinnin ja palvelusuunnittelun osaamista. Ennen HopLopille siirtymistä Anu on toiminut start-up yrittäjänä nettijoogastudio Yogaiassa Lontoossa vastaten yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä. Anulla on pitkä kokemus mainostoimistomaailmasta ja liikejohdon konsultoinnista. Hän on työskennellyt muun muassa TBWA\Helsingissä ja SEK:ssä ja McKinsey & Companyssa.

”Lasten liikuttaminen leikin keinoin on minulle tärkeä asia. Olen iloinen, että saan olla mukana rakentamassa konseptia, joka tuo iloa lapsiperheiden arkeen ja lapset pois ruutujen äärestä.” kertoo Anu, jolla on itsellään kolme poikaa ja runsaasti konttailukokemusta HopLop puistoista.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Pitkäranta, HopLop Oy, p. 044 7800 600, petri.pitkaranta@hoplop.fi
Markkinointijohtaja Anu Petäjä, HopLop Oy, p. 040 7546 300, anu.petaja@hoplop.fi

 

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. www.hoplop.fi

 

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää