HopLop ei ole entisensä… SE ON PALJON PAREMPI!

HopLop uusii puistojaan ja avaa aivan uudenlaisia, entistäkin mahtavampia seikkailupuistoja niin että silmissä vilisee. Tule kokemaan mukaansa tempaavat puuhat ja laitteet, VAL-TA-VAT seikkailulabyrintit, sähäkät sähköautot, jännittävät pomput ja liu’ut – etunenässä donitsiliuku ja tulivuori-liukumäki! – nostavat sykettä ja pistävät kiljumaan riemusta. Nyt on hauskanpito ottanut jättiloikan uuteen aikaan!

HopLop liputtaa lapsiystävällisemmän Suomen puolesta. Koko perheen yhteinen riemureissu HopLopiin ilahduttaa, yhdistää ja tarjoaa onnistumisen elämyksiä. Jätä ei-asenne suosiolla narikkaan ja anna liikkumisen ilon ottaa vallat. ÄLÄ OLE EI – HopLopissa lapsi saa peuhata, liikkua, iloita ja innostua sydämensä kyllyydestä. Sama sallittu myös aikuisille.

Tule testaamaan uuden sukupolven HopLopit!

Ilottelun uusi aikakausi on alkanut täysin uudistetuissa seikkailupuistoissa. Tule tutustumaan koko perheen voimin: ihastut ja hämmästyt!

Lue Teehetkien Koti -blogista mitä mieltä testitenavat olivat uuden sukupolven HopLop-puistostamme Helsingin Ruoholahdessa.

LISÄÄ upeasti uudistettuja HopLopeja avautuu ennen kuin arvaatkaan!

Monella muullakin seudulla päästään pian riemuitsemaan tukka pystyssä, sillä liikunnallinen seikkailu harppaa aivan uudelle tasolle myös näissä puistoissa – tiukkaan tahtiin ja aivan tuossa tuokiossa:

  • Tampere, Linnainmaa
  • Espoo, Suomenoja
  • Oulu, Limingantulli
  • Vantaa, Varisto
  • Joensuu

Nyt kipin kapin ilonpitoon!  Osta liput nyt!

Silmäterän synttärit tulossa?  Järjestä juhlat HopLopissa!

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää