Pilke ja HopLop liikuttavat lapsia ympäri Suomen

HopLop ja Pilke päiväkodit ovat aloittaneet yhteistyön. HopLop tarjoaa liikunnan riemua ja seikkailuja Pilke päiväkotien asiakkaille etuhinnoin. Järjestämme yhdessä Pilkkeen kanssa tapahtumia ja tilaisuuksia HopLopeissa, joissa lapset ja vanhemmat pääsevät tutustumaan toisiinsa.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme kutsua Pilke perheet viettämään rentoa ja helppoa vapaa-aikaa  HopLop puistoissamme. Haluamme tuoda hauskuutta jokaiseen päivään. Arki voi olla hektistä ja joskus stressaavaakin. Meillä ei tarvitse suorittaa ja saa luvan kanssa vähän remutakin”, lupaa HopLopin toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.

”Pilke päiväkotien ja HopLopin tavoitteena on tuottaa iloa ja elämyksiä koko perheelle. Yhteistyö mahdollistaa sekä päiväkotipäivän aikana järjestetyt retket, että perheen kanssa tehdyn ilta- tai viikonloppuretken HopLopiin. Lisäksi syntymäpäiväsankaria voidaan juhlia HopLop-synttäreillä. Uskon, että yhdessä luomme parasta liikunnaniloa pienelle”, sanoo Pilkkeen toimitusjohtaja Minna Martikainen

Yhteistyön tavoitteena pitkällä aikavälillä on hyödyntää kahden yrityksen syvää tietämystä suomalaisten lapsiperheiden tarpeista ja kehittää yhdessä entistä monipuolisempia palveluja perheiden iloksi.

 

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia ja yhdessäoloa.
www.hoplop.fi

 Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 100 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6200 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle! www.pilkepaivakodit.fi

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää