Suomen korkein HopLop syyskuussa Vantaan Varistoon

Suomalainen sisäseikkailupuistoketju HopLop jatkaa laajenemistaan ja avaa täysin uuden puistonsa Vantaan Varistoon perjantaina 15.9. klo 12. HopLop Vantaa, Varisto on yli kahdeksan metrin huonekorkeudellaan Suomen korkein HopLop tarjoten vieläkin pidempiä ja huimempia liukumäkiä sekä leikkivälineitä koko perheen iloksi.

Syksyn pimenevien iltojen saapuessa uhkana on, että lapset jäävät sisälle tuijottamaan ruutua. Uusista HopLop-puistoista löytyy hauskaa ja kehittävää puuhaa kaikenikäisille ja riemukas viidakkomaailma innostaa liikkumaan säästä riippumatta.

”Liikkumisen iloon tulee kannustaa jo pienestä pitäen. Me haluamme saada perheet liikkumaan yhdessä ja olemme turhaa ei-asennetta vastaan. Otetaan hetki rennommin, niin kaikilla on hauskempaa”, painottaa HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki.

Uuden puiston suosikeiksi veikataan huimaa tulivuoriliukua, äkkijyrkkää dropside-liukumäkeä ja hohtavaa pallomerta. Myös vauhdikas autorata ja ratsastettavat eläinhahmot odottavat tenavia ilonpitoon.  Vantaan Variston HopLop on myös varustettu satumaisilla synttärihuoneilla, joista sankari voi valita mieleisensä. Teemoina ovat prinsessa, avaruus, disco ja merirosvo.

HopLop vie suomalaista palveluosaamista maailmalle

HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki on itse neljän lapsen isä ja hän on luotsannut perustamaansa HopLop-ketjua jo yli kymmenen vuotta. HopLop kuuntelee säännöllisesti suomalaisia lapsiperheitä puistojen parantamiseksi.

”Puistojen suunnittelutyö on tehty meillä Suomessa. HopLop-konseptia kehitetään koko ajan ja tavoitteet ovat korkealla.  Haluamme olla Suomen ja Euroopan paras sisäseikkailupuisto tai ehkäpä jopa maailman”, linjaa Pulkki pilke silmäkulmassaan.

Loppuvuodesta HopLop suuntaa kansainvälisille markkinoille ja avaa ensimmäisen puistonsa Saksaan.

Espoo Esport sulkeutuu – uutta isompaa tilaa etsitään

HopLop-ketju on kasvanut kohisten koko maassa ja pääkaupunkiseudulla on 15.9. alkaen yhteensä viisi riemukasta puistoa.

Tapiolassa toiminut HopLop Espoo, Esport sulkeutuu 1.9.2017 remontin vuoksi ja irtautuu samalla HopLop-ketjusta. HopLop etsii tällä hetkellä sopivaa liiketilaa Espoosta sulkeutuvan puiston tilalle.  Espoolaisia lapsiperheitä palvelevat kesällä avattu HopLop Espoo, Suomenoja sekä pääkaupunkiseudun muut puistot.

HopLop Vantaa, Varisto avautuu yleisölle perjantaina 15.9. kello 12. Uusi puisto on auki joka päivä kello 10–20.  Synttäreitä voi varata ennakkoon jo ennen puiston avautumista osoitteessa www.hoplop.fi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Pulkki, HopLop Oy
p. 046 850 1712, tomi.pulkki@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. Suomalaisomisteisella HopLopilla on käytössään Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu.
www.hoplop.fi

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää