Uusi Reippailija-stipendi Viikari-stipendin rinnalle

Uusi Reippailija-stipendi palkitsee joukkueen positiivisimman tiimipelaajan – ”Nyt eivät ratkaise voitot tai maalit”

HopLop lahjoittaa Reippailija-stipendit kannustaville, reiluille joukkuekavereille. Stipendit ovat nyt haettavissa. Kevään tilanteesta johtuen stipendit tullaan jakamaan syyskauden 2020 päättyessä. Myös tutut Viikari-stipendit positiivisille, vauhdikkaille ekaluokkalaisille ovat jälleen jaossa.

– Haluamme palkita muita tukevan ja kannustavan lapsen, joka tuo joukkueeseen positiivista energiaa. Siksi Reippailija-stipendin saajaa eivät ratkaise voitot, pisteet tai maalit, vaan stipendi on osoitus tiimihengen luomisesta, kertoo HopLopin viestintäpäällikkö Tiina Riihola.

Reippailija-stipendiä voivat hakea alle 10-vuotiaiden lasten joukkueet, joissa on vähintään 15 jäsentä – lajista riippumatta. Stipendejä lahjoitetaan yksi joukkuetta kohden, ja niitä voivat hakea joukkueiden johtajat, valmentajat tai muut seurojen edustajat. Joukkue tai seura voi itse päättää tavan, jolla stipendin saaja valitaan.

Yhden stipendin arvo on 40 euroa ja se sisältää kahden hengen sisäänpääsyn vapaavalintaiseen HopLop-sisäleikkipuistoon sekä polettipaketin, jolla voi pelata HopLopin sähköisiä pelejä.

– Reippailija-stipendi on oiva tapa juhlistaa kevätkauden päätöstä ja kannustaa koko joukkuetta toimimaan yhdessä tiimihengen vahvistamiseksi, Riihola sanoo.

– HopLop mielletään usein pienempien lasten paikaksi, mutta sisäleikkipuistot tarjoavat myös koululaisille mielenkiintoisia ja hien pintaan tuovia aktiviteetteja, Riihola jatkaa.

 

Suositut Viikari-stipendit haettavissa energisimmille ekaluokkalaisille

 Myös HopLopin Viikari-stipendit ovat jälleen haettavissa. Vuosittain jaettava Viikari-stipendi on saanut suuren suosion, ja viime vuonna HopLop lahjoitti stipendit yli 800 viikarille kouluihin ympäri Suomen.

– Viikari-stipendit jaetaan ensimmäisen luokan oppilaille, ilopillereille, jotka tuovat luokkahuoneisiin vauhtia, virtaa ja positiivista energiaa. Tätä stipendiä jaettaessa ei tutkailla todistuksen arvosanoja, Riihola sanoo.

Stipendejä voivat hakea kaikki alakoulut ympäri Suomen. Viikari-stipendejä lahjoitetaan yksi jokaiselle sitä hakeneelle koululle. Yli 500 oppilaan koulut voivat hakea kahta stipendiä. Hakemuksen voi tehdä koulun rehtori tai koulusihteeri. Arvoltaan Viikari-stipendi vastaa Reippailija-stipendiä.

Molempia stipendien hakuaikaa on muutettu. Stipendit tullaan jakamaan syyskauden 2020 päättyessä. Uusi hakuaika molemmille stipendeille on 2.11. HopLopin nettisivujen kautta. Stipendit toimitetaan joukkueille ja kouluille joulukuun aikana. Jo olemassa olevat hakemukset siirtyvät automaattisesti syyskaudelle.

 

Lue lisää Reippailija-stipendistä ja hae täältä: https://www.hoplop.fi/ryhmille/reippailija-stipendi

Lue lisää Viikari-stipendistä ja hae täältä: https://www.hoplop.fi/ryhmille/viikari-stipendi

Lisätiedot:

Tiina Riihola, viestintäpäällikkö, HopLop Oy
tiina.riihola@hoplop.fi
p. 050 310 3200

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää