Taas olisi pohjolan perillä se aika vuodesta, kun ulkona on säkkipimeää. Sitä maailman rakkainta huliviliä pimeys ei kuitenkaan hidasta, vaan se juoksee, seikkailee ja pelaa palloa samalla innolla, kuin keskikesän valossakin.

Rullaa alas ja testaa loistatko pimeässä. Jos et, niin osta heijastinlippu avuksi.

Mistä sitten tiedetään, että milloin erottuu pimeässä tarpeeksi hyvin?

Tee testi!

1. Odottakaa, että ulkona on pimeää.

2. Etsikää kotoa ne ulkovaatteet päälle, jotka ovat lempparit ja aina päällä arkena.

3. Menkää ulos ja ottakaa kännykällä salama päällä kuva toisistanne. Jos siskoa tai veljeä ei kuvassa näy, ei tarvitse toistaa. Jos ei kamera löydä kamua pimeästä, ei löydä auton kuskikaan.

4. Menkää ja pukekaa päälle kaikki heijastavat liivit, valjaat, pipot, heijastimet ja muu mahdollinen, jossa on heijastavaa kangasta ja menkää ottamaan uudet kuvat.

 

No johan pomppas! Siinähän se kaveri on ja vielä noin vinkeä virnistys naamalla. Nyt voi sanoa, että olette turvassa pimeilläkin kaduilla. Jos ei heijastimia löytynyt tarpeeksi, on oiva hetki hyödyntää kampanjalippumme.

HEIJASTIN ON HALVIN HENKIVAKUUTUS. KIVA LISÄ SEN HANKINTAAN ON TAKUUVARMA HAUSKUUS.

Tulkaa hetkeksi pimeää pakoon ja palmujen alle seikkailemaan. Kun ostat heijastinlipun perheellesi tai lahjaksi, kuuluu siihen mukaan myös hulivilille metka heijastin.  Me pidetään osaltamme huoli, että kotimatkakin sujuu turvallisesti.

(Lippu on myynnissä rajoitetun ajan. Rovaniemen ja Riihimäen puistot eivät valitettavasti ole mukana heijastinlippukampanjassa.)
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.