Getjenny

HopLop ja Leo’s yhdistyvät Euroopan suurimmaksi sisäleikkipuistoryhmäksi

HopLop

HopLop ja Leo’s yhdistyvät Euroopan suurimmaksi sisäleikkipuistoryhmäksi 

Koko perheen seikkailupuistoelämyksiä tarjoavat HopLop ja Leo’s Leikkimaa yhdistyvät. Yhdistyminen mahdollistaa entistä monipuolisempien leikki- ja liikuntamahdollisuuksien tarjoamisen lapsiperheille Suomessa ja kansainvälisen kasvun vauhdittamisen.

HopLopin pääomistaja CapMan Special Situations I -rahasto ja Leo´s Leikkimaan pääomistaja Litorina IV ovat sopineet omistusjärjestelystä, jonka myötä HopLop ja Leo’s Leikkimaa yhdistyvät Euroopan johtavaksi sisäleikkipuistoryhmäksi. Molempien ketjujen omistajat jatkavat uudessa kokonaisuudessa.

HopLopin toimitusjohtaja Kalle Peltolan mukaan voimien yhdistäminen on luontevaa, sillä HopLopilla ja Leo´s Leikkimaalla on sama tavoite; luoda perheille kohtaamispaikka, jossa voi leikkiä, liikkua ja pitää hauskaa. ”Yhdistyminen luo myös entistä paremmat lähtökohdat kansainvälisen kasvun vauhdittamiselle.” hän jatkaa.

HopLop-ketju jatkaa Suomessa toimintaansa HopLop-brändin alla.

“HopLopin ja Leo´s Leikkimaan kehitys on koronaviruspandemian väistymisen jälkeen ollut hyvää. Nopeasti nousseet vuokra- ja energiakustannukset kuitenkin vaikuttavat toimintaamme. Yhdessä meillä on entistäkin paremmat edellytykset kehittää monipuolisempia palveluja sekä tehostaa toimintojamme”, taustoittaa Joakim Gunler, Leo’s Leikkimaan perustaja ja toimitusjohtaja.

Euroopan suurimmaksi yksityiseksi lasten liikuttajaksi nousevalla yhtiöllä on yhteensä 68 puistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

HopLop

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistoketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2005 ja sillä on 17 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin vuonna 2018. HopLop haluaa tuoda iloa ja riemua lapsiperheiden arkeen ja tehdä siitä helpompaa turvallisuudesta tinkimättä.

Leos

Leo´s on Pohjoismaiden suurin leikkimaaketju, jolla on yhteensä 50 puistoa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa Suomessa ja Saksassa. Suomessa puistoja on 7.

Lisätietoja

Kalle Peltola, CEO HopLop Group  +358 (0)40 359 3194

Joakim Gunler, CEO Leos Group +46 (0)70 553 3021

Lue myös nämä

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Ajankohtaista