JÄRJESTÄ UNOHTUMATTOMAT SYNTTÄRIT – HELPOSTI!

Synttärijuhla HopLopissa on valtava elämys päivänsankarille. Mieluisa juhlateema ja innostava ympäristö nostavat juhlatunnelman kattoon, juhlaväki riemuitsee – ja sinä säästät aikaa ja vaivaa arjen kiireiden keskellä. Syntymäpäiväjuhla toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukaisesti ja yhteinen viihtyminen on taattu.

Psst! Rahanarvoinen etu maanantaista torstaihin: jokainen juhlija pääsee karkeloihin 5 euroa edullisemmin! Hinnat alkaen 18,90 €/lapsi (viikonloppuisin alk. 23,90€).

Varaa synttärijuhla verkosta

tai soita varauspalvelustamme:
010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-18, la-su 10-14).

Kaikkiin synttäripaketteihin sisältyy sisäänpääsy synttärisankarille ja vieraille, oma juhlahuone, tarjoilupaketti ja teeman mukainen kattaus.

Huippuluokan juhlan hintakin on lahjapaketissa: alkaen vain 18,90 € / lapsi.

Tarjoilusta päätät sinä: suussa sulavan edulliset herkkuvaihtoehtomme ovat varmasti juhlaväen mieleen. Lisämaksusta saatavilla myös kaiken kruunaavat lisätarjoilut – ja vaikkapa ihan kotiin asti vietävät lahjat jokaiselle vieraalle.

HopLop Keravalla, Riihimäellä ja Rovaniemellä ei ole valittavana teemasynttäreitä.

Prinsessa-synttärit

Suloiset prinsessajuhlat tuovat aimo annoksen lisäloistoa syntymäpäivään. Ihastuttavasti teeman mukainen ympäristö ja kattaus, herkulliset ruoat ja iloitseva juhlakansa takaavat unohtumattoman tunnelman. Päivän prinsessa on itseoikeutetusti juhlien keskipiste, mutta myös vieraat tuntevat olevansa arjen yläpuolella.

MERIROSVO-SYNTTÄREILLÄ HIHKUTAAN HII-O-HOI!

Raitapaita päälle ja silmälappu tämminkiin: merirosvo-synttäreillä avautuu ilon ja riemun aarrearkku! Jännittävän teeman mukainen ympäristö ja kattaus, mahtavat murkinat ja riemukas juhlaväki takaavat täydellisen tunnelman. Ja ainoa kurkku, joka ehkä leikataan, on vihreä ja löytyy salaatista.

HILETTÄ HIUKSIIN JA KIILLETTÄ KULMIIN!

Mihin katosi disco? Ei yhtään minnekään – HopLopin Disco-synttäreillä soi aito musa aitoutta huokuvassa ympäristössä! Discoteeman mukainen juhlatila ja kattaus, menoon sopivat herkut ja bilehilehenkinen juhlaväki pitävät sykkeen korkealla koko synttärijuhlan ajan.

JUHLAT AVARUUDESSA? JO VAIN!

Avaruus-synttäreillä meno on aivan toisesta maailmasta! Universumin ihmeitä syleilevä ympäristö, teeman mukainen kattaus ja kaukaisissa galakseissa elintärkeä energialähde – makoisa murkina – nostavat synttäritunnelman uusiin sfääreihin.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.