JUHLAT AVARUUDESSA? JO VAIN!

Avaruus-synttäreillä meno on aivan toisesta maailmasta! Universumin ihmeitä syleilevä ympäristö, teeman mukainen kattaus ja kaukaisissa galakseissa elintärkeä energialähde – makoisa murkina – nostavat synttäritunnelman uusiin sfääreihin.

Psst! Maanantaista torstaihin hinta putoaa kuin meteori
ja järjestät juhlat 5€/juhlija edullisemmin! Hinta alkaen 18,90 € / lapsi (viikonloppuisin alk. 23,90€).

Varaa synttärijuhla verkosta

tai soita varauspalvelustamme:
010 837 3041 (avoinna ma-pe 9-18, la-su 10-14).

HopLop Keravalla, Riihimäellä ja Rovaniemellä ei ole valittavana avaruussynttäreitä.

JÄNNITTÄVÄ JUHLAHUONE

Avaruusasema on ainoastaan juhlaväen käytössä huonevarauksen keston ajan. Alieneita ei sisään päästetä. Avaruustunnelmaa luovat äänitehosteet täydellistävät tähtienvälisen tunnelman.

Paikkakunnasta riippuen avaruussynttäreille mahtuu 6-20 astronauttia ja -nauttijaa. Lisäpaikoista voidaan keskustella tapauskohtaisesti.

ENERGIALATAUS ASTRONAUTTIJOILLE

Valitse juhliin sopiva tarjoilu: kaikkiin tarjoilupaketteihin sisältyy mehua, karkkia, popcornia – ja planeettojen yhteentörmäystä muistuttava muhkea jäätelöpallokakku! Tarjoilupakettisi virität vieläkin juhlavammaksi tähtiluokan lisätarjoiluilla.

Jos haluat pistäytyä kahviossa juhlahumun lomassa, saat juhla-aikaan kaikki kahviotuotteet -20 %.

LISÄPALVELUISTA JUHLISTA EXTRAKIVAT

Kotiinviemislahjat ovat muksuille todella kova juttu: ne muistuttavat universumin mahtavimmista avaruussynttäreistä vielä kotonakin!

LÄHTÖLASKENTA ALKAA!

Tuo synttäriporukka seikkailuun, jossa ei edes taivas ole rajana! HopLopissa järjestät parissa minuutissa kaikkien aikojen synttärit. Ihmeiden aika ei ole ohi!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.