Maukkain synttärimenu HopLopin seikkailusynttäreille

Hauskat tarjoilut korottavat synttäreiden fiiliksen kattoon ja lapset ilahtuvat erityisestä juhla- ja herkkupäivästä. Donitsien, kakun, popcornien ja jäätelöannosten väsääminen voi kuitenkin tuottaa päänvaivaa ja reseptit hiillostavat aikuisia jo viikkoja ennen merkkipäivää. HopLop-synttäreillä tarjoiluista ei ole huolen häivää ja kaikki naposteltavat hoituvat leikiten. Synttärisankarin tarvitsee vain valita mieluisa synttärimenu, niin me hoidamme loput!

Valitse mieluisa synttärimenu

HopLopista löytyy kolme erilaista vaihtoehtoa synttärimenulle, jotta jokainen synttärisankari saisi mieluisat herkut kekkereihinsä. Tarjoiluihin on mahdollista valita sekä suolaista että makeaa naposteltavaa. Näin lapset pysyvät täydessä tehossa koko juhlien ajan. Synttärimenu valitaan synttärivarauksen yhteydessä, jossa myös mahdolliset lisätuotteet lisätään kokonaisuuteen. HopLopin tarjoiluihin kuuluu:

Ja mikä sen parempaa kuin lisätä tarjoiluihin vielä jotain ekstrakivaa, kuten

Tilaamanne synttärimenu katetaan valmiiksi omaan juhlatilaanne, jossa juhlaväki voi rauhassa herkutella ja hassutella yhdessä. Jokaisilla synttäreillä on alussa mukana oma synttäriohjaaja, joka esittelee tarjoilut juhlien alkaessa. Kun herkuista on löytynyt lautasille mieluinen annos, hakee ohjaaja lasten iloksi herkullisen jädepallokakun pöytään.     

Synttäreillä ei tarvitse olla kymmentä sorttia tarjottavaa. Tutustu tarkemmin HopLopin synttärimenuihin:

Donitsi-juhlat

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, sipsejä, karkkeja, donitseja, jäätelöä, mehua ja vettä.

Snack-kestit

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, karkkeja, Foccacina kinkku-juusto, dippikasvikset (kurkku- ja porkkanatikut), dippi, jäätelöä, mehua ja vettä.

Popcorn-kekkerit

Synttäritarjoiluun kuuluu: Popcornia, karkkeja, jäätelöä, mehua ja vettä.

Allergiat ja erityisruokavaliot

Muista jo synttärikutsuissa pyytää kaikkien vieraiden allergiat ja erityisruokavaliot ja kirjata ne varaukseen meille tiedoksi Oma HopLopin kautta. Näin me pystymme huomioimaan kaikkien ruokavaliot tarjoilussa ja takaamaan, että jokaiselle vieraalle löytyy synttärimenusta mieluista syötävää. Voit tehdä muutoksia allergioihin, erityisruokavalioihin ja juhlijamäärään liittyen vielä 48h ennen synttäreitä.

Psst! Oma HopLopin kautta tilaat myös kätevästi omat tarjoilut aikuisille alk. -20% alennuksella!

Muista synttäritarjoilujen tärkeä trio!

  1. Pestään kädet, kun tullaan HopLopiin. Pidetään pöpöt kurissa maistelemalla tarjoilupöydän antimia puhtain käsin.
  2. Jätetään omat eväät kotiin. HopLopin synttäreillä nautitaan talon synttärivieraille loihtimia tarjoiluita. Synttärimenua voi räätälöidä omien toiveiden tai erityisruokavalioiden mukaan, mutta tarjoilut valitaan aina synttäritarjoiluvalikoimasta.  
  3. Tarjoiluja voi muuttaa Oma HopLopin kautta jopa 48h ennen synttäreiden alkamista. Muistathan samalla myös ilmoittaa kaikki allergiat ja erityisruokavaliot meille.

Hyödynnä etukoodi

Jos päivänsankarin lahja on vielä hankkimatta, HopLopin Lystipassi on täysosuma seikkailijan toiveisiin. Pääset antamaan synttärisankarille lahjaksi ikioman kuukausipassin HopLopiin, kun käytät etukoodia “LYSTIPASSI” varauksen yhteydessä. HopLopin kuukausipassin avulla lahjan saaja pääsee leikkimään HopLopiin milloin tahansa kuukauden ajan.

Varaa upeat HopLop-juhlat ja niiden maukkaat tarjoilut helposti ja nopeasti varauspalvelusta tai lähimmästä HopLopistasi. Seikkailusynttäreillä lapset leikkivät ja juhlivat teille varatussa teeman mukaisessa juhlatilassa sekä HopLopin yleisessä sisäleikkipuistossa. Tervetuloa ikimuistoisiin juhliin!