Teemahuoneet

VALKKAA PÄIVÄKSI OMA MAAILMA

Mur niinku merirosvo vai dunts dunts dunts niinku disko? Heittäydy ihan prinsessaksi tai hyppää lähimmälle tähdelle ja ota suorin tie avaruuteen. Teemahuoneissa biletätte niin, ettei kemut ihan heti unohdu!

Teemahuoneita ei valitettavasti ole Keravan, Riihimäen ja Rovaniemen puistoissa.

MERIROSVOSYNTTÄREILLÄ HIHKUTAAN HII-O-HOI!

Raitapaita päälle ja silmälappu tämminkiin: merirosvosynttäreillä avautuu ilon ja riemun aarrearkku! Jännittävän teeman mukainen ympäristö ja kattaus, mahtavat murkinat ja riemukas juhlaväki takaavat täydellisen tunnelman. Ja ainoa kurkku, joka ehkä leikataan, on vihreä ja löytyy salaatista.

Merirosvohenkinen huone on ainoastaan juhlaväen käytössä huonevarauksen keston ajan. Teeman mukaiset äänitehosteet täydentävät aidon merirosvotunnelman.

Paikkakunnasta riippuen merirosvojen murjuun mahtuu 6-20 juhlijaa. Jos juhlavieraita on tätä enemmän, ole yhteydessä suoraan omaan puistoosi, koska parhaista juhlista ei ketään haluta jättää ulkopuolelle. 

VALTAKUNNASSA KAIKKI IHANASTI

Suloiset prinsessajuhlat tuovat aimo annoksen lisäloistoa syntymäpäivään. Ihastuttavasti teeman mukainen ympäristö ja kattaus, herkulliset ruoat ja iloitseva juhlakansa takaavat unohtumattoman tunnelman. Päivän prinsessa on itseoikeutetusti juhlien keskipiste, mutta myös vieraat tuntevat olevansa arjen yläpuolella.

Ihana juhlahuone on pelkästään juhlaväen käytössä huonevarauksen keston ajan. Teeman mukainen äänimaailma virittää kuninkaalliseen tunnelmaan.

Prinsessahuoneeseen mahtuu paikkakunnasta riippuen 6-20 juhlijaa. Jos juhlavieraita on tätä enemmän, ole yhteydessä suoraan omaan puistoosi, koska hienoimmista juhlista ei ketään haluta jättää ulkopuolelle. 

HILETTÄ HIUKSIIN JA KIILLETTÄ KULMIIN!

Mihin katosi disco? Ei yhtään minnekään – HopLopin discosynttäreillä soi aito musa aitoutta huokuvassa ympäristössä! Discoteeman mukainen juhlatila ja kattaus, menoon sopivat herkut ja bilehilehenkinen juhlaväki pitävät sykkeen korkealla koko synttärijuhlien ajan.

Discosynttäreiden ”VIP Disco Room” on vain bileväen käytössä huonevarauksen keston ajan – sinne ei ole ulkopuolisilla asiaa. Mahtavasti jytisevä discobiitti pistää vipinää ujoimmankin uunon tanssijalkaan!

Paikkakunnasta riippuen VIP Disco Roomiin mahtuu 6-20 juhlijaa. Jos juhlavieraita on tätä enemmän, ole yhteydessä suoraan omaan puistoosi, koska parhaista juhlista ei ketään haluta jättää ulkopuolelle. 

JUHLAT AVARUUDESSA? JO VAIN!

Avaruussynttäreillä meno on aivan toisesta maailmasta! Universumin ihmeitä syleilevä ympäristö, teeman mukainen kattaus ja kaukaisissa galakseissa elintärkeä energialähde – makoisa murkina – nostavat synttäritunnelman uusiin sfääreihin.

Avaruusasema on ainoastaan juhlaväen käytössä huonevarauksen keston ajan. Alieneita ei sisään päästetä. Avaruustunnelmaa luovat äänitehosteet täydellistävät tähtienvälisen tunnelman.

Paikkakunnasta riippuen avaruussynttäreille mahtuu 6-20 astronauttia ja -nauttijaa. Jos juhlavieraita on tätä enemmän, ole yhteydessä suoraan omaan puistoosi, koska parhaista juhlista ei ketään haluta jättää ulkopuolelle. 

VOITASKO AUTTAA?

Tässä ei tenkka poo tartte tulla, sillä autamme mielellämme.  Rimpauta asiakaspalveluumme 010 8373 041 arkisin klo 9 – 17 tai lauantaisin klo 9 – 14.

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.