Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta kaikki sujuu mukavasti, listattiin alle vastauksia usein kuulemiimme synttärikysymyksiin.

Mitä HopLop synttäripakettiin kuuluu:

Sisäänpääsyrannekkeet leikkipuistoon, oma juhlatila valitulla synttäriteemalla, teeman mukaiset koristelut (kahvilasynttärit katetaan discoteemalla, jollei lisätiedoissa ole toivottu jotain toista kattausta), haluamanne synttäritarjoiltavat ja reipas lasten synttäreistä vastaava henkilökunta.

Kun järjestät lasten synttärit Hoplopissa, voit huoletta antaa juhlajärjestelyistä koituvat kiireet meidän hoidettavaksemme. Juhlien järjestelyyn tottunut henkilökuntamme täyttää juhliin liittyvät toiveenne niin, että lasten lisäksi myös aikuiset nauttivat lastenjuhlista. Tarjoamme synttärivalvojille kahvit. Lasten synttäreillä juhlijoiden minimimäärä on 6, enimmäismäärä on 20.

 

TARVITSEEKO LAPSI VALVOJAN HOPLOPIIN?

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme varmistaa synttärien onnistumisen, auttaa ja opastaa aina tarpeen mukaan.

KUINKA KAUAN HOPLOP SYNTTÄRIT KESTÄVÄT?

Voit valita lasten synttäreiden alkamisajankohdan itse. Teemahuoneessa synttäreitä voi viettää huonevarauksen keston ajan, jonka jälkeen juhlat jatkuvat vaikka sulkemiseen saakka leikkipuiston puolella.

Leikkipuistossamme on monenlaisia leikkipisteitä ja voikin olla, että löytääkseen suosikkinsa on kokeiltava niistä kaikki läpi. HopLop on auki joka päivä 9-20.

Katso teemahuoneiden vapaat ajat tästä.

MINKÄ IKÄISILLE LAPSILLE HOPLOPIN SYNTTÄRIT ON TARKOITETTU?

HopLop tarjoaa teemahuoneineen ikimuistoiset juhlat lähes kaikenikäisille lapsille. Leikkipuiston puolelta löytyvät tilat ovat monipuoliset ja suunniteltu turvallisiksi eri-ikäisille. On muun muassa seikkailulabyrintteja, kiipeilypaikkoja, trampoliineja, polkuautoja ja liukumäkiä sekä ihan pienten lasten leikkialue. HopLopeissa voi leikin lomassa kokeilla myös sähköisiä pelejä, jotka toimivat erillisillä pelipoleteilla. Viikkorahat mukaan!

Olemme ottaneet suunnittelussa huomioon myös aikuiset. Voit nauttia oleskelutiloistamme tai kahvila-ravintolassamme sillä aikaa, kun lapset leikkivät. Tai jos itsekin innostut, on meillä aikuisetkin tervetulleita mukaan leikin hurmaan.

KAKKU, KEKSI, KARKKI – NO KAIKKI!

Touhutessa ja temmeltäessä nälkä voi yllättää pienet juhlijat. Synttäripakettiin kuuluukin tarjottavat, jotka varataan ravintola-kahvilamme kattavasta valikoimasta. Voitte valita lastensynttäreille mieltymyksienne mukaiset juhlatarjoiltavat. Valikoimasta löytyy herkkuja sekä isoon että pieneen nälkään. Käänny henkilökunnan puoleen halutessasi vaihtoehtoisia lisätarjoiluja. Allergiat otetaan huomioon. Niitä kysytään varaussivulla Tarjoilupakettien yhteydessä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme.

LASTEN SYNTTÄREIDEN VARAAMINEN

Varaa lastensynttärit näppärästi varauskalenterimme kautta. Aloita puistolistauksesta valitsemalla sinulle sopivin Hoplop ja valitse juuri teille sopiva juhlapäivä.

Varaa tästä.

MILLOIN JUHLIJOIDEN MÄÄRÄ PITÄÄ TIETÄÄ?

Synttäreitä varatessa ei lasten lopullista lukumäärää tarvitse vielä tietää, arvio riittää. Kun vahvistat tiedot ennen juhlia, voit vielä tehdä muutoksia lapsimäärään – tarkemmat ohjeet vahvistuksen tekoon saat varauksen tehtyäsi. Lapsimäärää voi muuttaa vielä 2 päivää ennen juhlia soittamalla asiakaspalveluun.

Juhlijoita tulee kuitenkin olla vähintään kuusi ja valvojia yksi kymmentä lasta kohden.

MITEN ON MAKSUJEN LAITA?

Juhlista maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu. Se huomioidaan loppumaksussa, joka suoritetaan tilaisuuden aikana. Poisjääneistä lapsista hyvitetään synttäreiden sisäänpääsymaksun hinta.

Puistoista löytyy poleteilla toimivia laitteita. Poletteja juhliin voi ostaa etukäteen varauspalvelustamme.

MITÄ JUHLAPÄIVÄNÄ TAPAHTUU?

Juhlapäivänä kannattaa saapua paikalle jonkin verran etukäteen, jotta juhlan kulkua ehditään käydä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa. Vieraita voi odotella sille erikseen varatussa tilassa. Kun kaikki ovat saapuneet paikalle, ohjaa henkilökuntamme koko köörin juhlatilaan.

SITTEN VIELÄ PARI HUOMIOTA JUHLIJOILLE

HopLop-synttäreille kantsii pukeutua mukavasti ja sellasiin vaatteisiin, joissa on kiva riehua.

HopLopissa seikkaillaan aina sukat tai sisätossut jalassa.

Juhlien alkua odotellaan synttärivieraille varatussa tilassa puiston aulassa. Kun koko porukka on koossa, tulee henkilökuntamme hakemaan vieraat juhlatilaan.

Loppuun tärkein: nappaa mukaan kahmalokaupalla juhlamieltä ja eikun seikkailemaan!

VOITASKO AUTTAA?

Tässä ei tenkka poo tartte tulla, sillä autamme mielellämme.
Rimpauta asiakaspalveluumme 010 8373 041 arkisin klo 9 – 17 tai lauantaisin klo 9 – 14.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch. image/svg+xml