HopLop on Suomen suurin seikkailupuisto

HopLop-konserni perustettiin vuonna 2005 ja tänään se on Suomen suurin lasten sisäliikunta- ja seikkailupuistoketju sekä yksityinen lasten liikuttaja. Yhteiskunnallinen tehtävämme on tuoda iloa ja riemua lapsiperheiden arkeen ja tehdä siitä helpompaa, tuvallisuudesta tinkimättä.

HopLop liikuttaa lapsia valtakunnallisesti

HopLop toimii valtakunnallisesti ja puistoja löytyy jokaisesta maakunnasta Turusta Joensuuhun ja Helsingistä Ouluun. HopLop-puistoihin kuuluvat myös laadukkaat perheravintolat ja synttäripalvelut. HopLop toimii menestyksellisesti myös Saksassa.

”Kyllä!” kaikille lapsille ja vanhemmille

HopLopin tavoitteena on tehdä yhteiskunnasta lapsiystävällisempi ja hauskempi paikka. Lapset kuulevat liian usein sanan ”ei” (joidenkin tutkimusten mukaan jopa 400 kertaa päivässä!). Siksi ajattelemme, että meidän tehtävänämme on sanoa ”kyllä!” ja luoda paikkoja, joissa lapset voivat juosta ja temmeltää, hyppiä ja vipeltää villinä – pitää turvallisesti hauskaa ja purkaa ylimääräistä energiaa.

Moni meistä hoploplaisista elää itsekin perhearkea. Siksi tiedämme, miten tärkeää on, että myös vanhemmat ja huoltajat viihtyvät ja voivat rentoutua. Leikkipaikat ovat turvallisia, perheravintolat tarjoavat laadukasta kotiruokaa ja sohvilla on mukava levähtää leikkien lomassa. Ja kun perheessä on juhlan aika, järjestämme kivat kaverisynttärit, jossa kaikki hoidetaan valmiiksi puolestasi.

Seikkailun riemua turvallisesti, siististi ja laadukkaasti

Lasten ja perheiden tarpeet ovat aina puistomme suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana. Olemme tehneet HopLopista monipuolisen ja turvallisen seikkailupuiston, jossa vanhemmat voivat antaa lastensa liikkua vapaasti ja hauskaa haastetta riittää kaiken ikäisille.

Kiipeily, juoksu ja liikkuminen tukevat lapsen itseluottamuksen ja rohkeuden kasvua ja kun ympäristö on turvallinen, silloin ei-sanaa tarvitaan yllättävän vähän. 

Kaikki puistojemme laitteet on hyväksytty EU-standardien mukaisesti ja puistohenkilökuntamme tarkistaa niiden leikittävyyden ja turvallisuuden päivittäin.

Terveysturvallisen HopLop-ohjelmamme avulla huolehdimme myös siitä, että kaikki HopLopit ovat hygieenisia: puistot ja laitteet puhdistetaan päivittäin, tartuntariskit pidetään hallinnassa ja ne pysyvät pieninä.

Jokainen meistä on yhtä tärkeä

HopLopissa kohtelemme kaikkia asiakkaitamme ja työntekijöitämme tasa-arvoisesti, yhdenvertaisesti ja kunnioittavasti. Kiusaaminen, syrjintä tai muu sopimaton käyttäytyminen ei ole hyväksyttävää ja puutumme epäkohtiin niitä havaitessamme. 

HopLopin askeleet

2005

HopLop perustetaan.

2006

HopLopin ensimmäisen sukupolven puistokonsepti kehitetään ja ensimmäinen HopLop rakennetaan.

2007-2015

Uusia HopLop-puistoja rakennetaan Suomessa.

2016-2017

HopLop 2.0. Iso HopLop-puistomalli kehitetään ja HopLop uudistuu kokonaisuudessaan. Nykyisten isojen puistojen rakentaminen aloitetaan ja puistot aukeavat asiakkaille.

2018-2019

Ensimmäinen HopLop-puisto Saksaan. HopLop Pasilan Triplan ja Helsinki Outletin puistot rakennetaan ja ne avautuvat asiakkaille.

2021-

Capman Special Situations Fund ostaa HopLopin ja yhtiö palaa epidemiatoimista kasvupolulle.

0

HopLop puistoa

0

Asiakastyytyväisyys (NPS)

0

lasten ja aikuisten puistovierailua vuodessa

Parhaat muistot syntyvät yhdessä

Vaikka puistojemme leikkivälineet ja tilat ovat keskeistä onnistuneessa HopLop-kokemuksessa, henkilökuntamme ystävällinen ja ammattimainen palvelu on se, mikä tekee HopLop-vierailusta ikimuistoisen.

Nauravat kasvot ja asiakkaiden antamat asiakastyytyväisyysarviot puistovierailustaan eri puolilla Suomea ja Saksassa ovat meille tärkeitä onnistumisen mittareita, jotka ohjaavat tekemistämme ja kehittymistämme.

Seikkailu on myös hauskaa työtä

HopLop on merkittävä nuorten työllistäjä koko Suomessa. Olemme monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka. Annamme työntekijöillemme monipuoliset eväät työelämään ja mahdollisuuden saada vastuuta, kehittyä ja kasvaa työtehtävissä. Tarjoamme myös opiskelijoille ja koululaisille harjoittelupaikkoja, työssäoppimista ja työelämän tutustumismahdollisuuksia.