Getjenny

Varmista paikkasi puistossa ja varaa leikkiaika etukäteen.

HopLop palaa kasvupolulle Saksassa – uusi puisto avautuu 2022

Suomalainen sisäseikkailupuistoketju HopLop avaa puiston Weiterstadtiin, Frankfurtin kupeeseen 2022 lopulla.

HopLop avaa toisen Saksan puistonsa Loop5-kauppakeskukseen, joka sijaitsee Weiterstadtissa lähellä Frankfurtia. Loop5 on erityisesti perheille suunnattu alueensa laajin ja houkuttelevin ostos- ja elämyskohde. Alueella asuu noin 1,3 miljoonaa asukasta ja runsaasti aktiivisia lapsiperheitä.

Avautuessaan HopLop on yksi keskuksen isoimmista ja keskeisimmistä toimijoista ja puistossa on leikkitilaa noin 4 000 neliötä. Uudesta HopLopista löytyvät tutut suosikit; seikkailulabyrinttejä, trampoliinit, autorata ja useita liukumäkiä. Uutuuksiakin on luvassa kuten leikkisä Ninjarata. Puistokokonaisuus on suunniteltu HopLopin suomalais-saksalaisen tiimin yhteistyönä ja ketjun viidentoista vuoden kokemuksella.

HopLop avasi ensimmäisen Saksan puistonsa Pulheimiin, Kölnin lähistölle kesäkuussa 2018. Puisto on menestynyt erittäin hyvin. Jo yli puoli miljoonaa vierailijaa on seikkaillut ja juhlinut synttäreitä puistossa.

”Kansainvälistyminen on tärkeä osa kannattavan kasvun strategiaamme. Saksa on meille kiinnostava toinen kotimarkkina-alue, jossa on huima potentiaali ja valtava määrä lapsiperheitä. HopLop oli ensimmäinen korkean laadun seikkailupuistoketju, joka avasi puiston Saksassa ja konsepti on otettu siellä ilolla vastaan. Olemme saaneet asiakkailta kiitosta erityisesti puiston monipuolisuudesta, onnistuneista synttärijuhlista, turvallisuudesta ja siisteydestä”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Kalle Peltola.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kalle Peltola, HopLop
p. +358 40 3593 194, kalle.peltola@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2005 ja sillä on 17 puistoa ympäri Suomea ja yksi puisto Saksassa. HopLop haluaa innostaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tehdä lapsiperheiden elämästä helpompaa ja hauskempaa. www.hoplop.fi