Getjenny

Varmista paikkasi puistossa ja varaa leikkiaika etukäteen. Tervetuloa seikkailuihin!

HopLopit avautuneet entistä turvallisempana

HopLopissa on panostettu merkittävästi epidemiaturvallisuuteen. Asiakasmäärää rajoitetaan aluksi puoleen eli puistoissa on hyvin tilaa seikkailla. Asiakkaat varaavat leikkiajan etukäteen netistä, jolloin jonoja muodostuu vähemmän.
Puistojen asiakasturvallisuuteen, siisteyteen ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Aktiviteetit joissa on palloja tai irtopalikoita ovat väliaikaiseti poissa käytöstä. Henkilökunta on koulutettu uusiin toimintamalleihin ennen avausta ja ohjeistusta puistoissa on lisätty. Asiakkaita pyydetään myös kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan. Puistoissa on otettu käyttöön Virus Stop tehosuoja käsille, joka antaa 120 minuutin suojan viruksia ja bakteereja vastaan.

Puistot pinnoitettu viruksentuhoajalla

Kaikki HopLop puistot pinnoitetaan suomalaisyritys Nanoksi Finlandin kehittämällä itsedesinfioivalla pinnoitteella. Kyseessä on nanoteknologiaan perustuva, huonevaloa hyödyntävä turvallinen pinnoite, joka vähentää virusten ja bakteerien määrää pinnoilla ja sisäilmassa. Pinnoite desinfioi itsensä, kun siihen kohdistuu valoa. Ilmiötä sanotaan valokatalyysiksi.

Katalyysipinnoite asennetaan pinnoille joihin yleisimmin kosketaan leikkivälineissä, ravintolan asiakastiloissa, wc-tiloissa ja synttärihuoneissa eli pinnoitus hyvin kattava.

“Olemme miettineet asioita pidemmällä aikavälillä. Pinnoitus parantaa epidemiaturvallisuutta merkittävästi koronan lisäksi myös muina mahdollisina influenssakausina”, kertoo HopLopin turvallisuudeesta vastaava johtaja Joona Hietasola.

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Tiina Riihola HopLop Oy, p. 050 310 3200, tiina.riihola@hoplop.fi