Getjenny

Hurja agenttiseikkailu torstai-iltana 23.3.

HopLop

Hopsulassa on tapahtunut pankkiryöstö! Rosvot pötkivät pakoon ja nyt tarvitaan kaikki nokkeluus ja oveluus, että saadaan kelmit kiinni. Agentti Jasse Pondi on jo paikalla tutkimassa tilannetta, mutta lisäapuja tarvitaan. Oletko valmiina agenttiseikkailuun?

Lapset seikkailee – vanhemmat huilaa

Agenttiseikkailu on vauhdikas ohjattu ohjelma, jossa lapset liikkuvat ja leikkivät, pohtivat yhdessä ratkaisuja jänniin pulmiin ja hihkuvat onnistumisen riemusta. Koska tiedossa on kaikenmoisia yllätyksiä ja outoja käänteitä, hyvä ikäraja on K-8.  Tehtävät vaativat lukutaitoa ja ongelmanratkaisukykyä. Toki nuoremmatkin mukaan vaan, jos ovat synnynnäisiä agentteja ja saavat huoltajan avukseen. 

Agenttiseikkailu järjestetään HopLopissa torstaina 23.3. klo 17-19.30. Yllärinä hauskoja leikkejä jo klo 16 alkaen. Agenttiseikkailu ei maksa senttiäkään lisää, mukaan pääsee tavallisella pääsylipulla tai muulla voimassa olevalla lipputuotteella. Muistathan varata paikan ennakkoon!

Lue myös nämä

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Ajankohtaista

Rosvot nalkkiin!
Agenttiseikkailu
23.3.

Pinkaise mukaan hurjaan agenttiseikkailuun torstaina 23.3. klo 17-19.30. Luvassa on jännää menoa, salamyhkäisiä pulmia ja vauhdikkaita käänteitä, joten suositusikä on K-8.