Ole nopein, saat pisimmän kesän!

Kesäpassi 49,90€

HopLop Kesäpassi keikauttaa kesän käyntiin – ja nopeimmille heti tänään! Ikioma Kesäpassi irtoaa huippukivaan hintaan 49,90€. Passi messissä kesänlapset kirmailevat vaikka joka päivä, aina 6.8. asti. Passeja on myynnissä rajoitetusti, joten nappaa omasi nopsaan! 

Uutta huimaa!

Kesäpassilla pääset myös Leo’s Leikkimaahan! Tuplasti kivaa samalla rahalla.

Kesäpassilla pääset myös Leo’s Leikkimaahan! Tuplasti kivaa samalla rahalla.

1000 ensimmäistä

Tätä kaikkea on Kesäpassi!

Kesäpassi tekee koko kesästä hauskan seikkailun ja taklaa tylsät päivät mennen tullen. Isommille se avaa ovet myös omatoimiseen seikkailuun: huoltaja voi myöntää Leikkiluvan tänä vuonna 8 vuotta täyttävälle tai tätä vahemmalle lapselle. Leikkilupa on voimassa kaikissa HopLop puistoissa. HopLop Leikkilupa ei ole voimassa Leo’s puistoissa.

Kesäpassissa on myös säätakuu: aina t-paitakeli ja sukat kuivina! Nälkä ja jano taas hoidetaan herkutteluedulla: 10 % alennus kaikista ravintolan ruoista ja juomista.

Usein kysyttyä

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia HopLopissa tai Leo’s Leikkimaassa. 

Passi on henkilökohtainen ja lapsen nimi kirjoitetaan passiin ostohetkellä. Lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Muista varata leikkiaika etukäteen. Passi on voimassa kautta maan kaikissa HopLopeissa ja Leo’s Leikkimaissa.

Osta passi HopLop tai Leo's Leikkimaan puistoista tai HopLopin verkkokaupasta. Passeja on myynnissä rajoitetusti, nappaa omasi nopsaan! Leikkiaika alkaa passin ostohetkestä ja passi on voimassa 6.8.2023 saakka. Passin myynti päättyy viimeistään 23.6.

Kyllä! Näytä passia HopLopin tai Leo’s Leikkimaan ravintolassa ja saat 10 % alennuksen kaikista ruoista ja juomista.

Uutta tuplakivaa, jee! Kesäpassilla seikkailet nyt myös Leo’s Leikkimaassa. Puistoja on ympäri Suomen, kuudella paikkakunnalla. Kun valitset omasi, varaa samalla leikkiaika etukäteen leosleikkimaa.fiTutustu puistojen omiin leikkisääntöihin ennen vierailua. Huomaathan, että HopLop Leikkilupa ei käy Leo's Leikkimaissa.

Kesäpassia käyttävän lapsen mukana pääsee puistoon yksi aikuinen veloituksetta.

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

Onko lapsesi kouluikäinen?

Nyt voit antaa hänelle HopLop Leikkiluvan ja lapsesi pääsee seikkailemaan HopLop puistoon myös omin päin. Pst! Kannattaa vinkata myös kavereiden vanhemmille, niin kiva leikkiporukka on kasassa! HopLop Leikkilupa nyt vain käsittelymaksun hinnalla 2,90€/lupa.