Joko alkaa olla kevättä kintuissa?

KUUKAUDEN HOPLOPIT 24,90€

Pikkulinnut lauloivat, että HopLopista saa nyt Kevätpassin! Ja arvaapa mihin hintaan: vain 24,90 €. Kevätpassi taskussa vipellät koko kuukauden, vaikka jokaisena päivänä.

Muistathan että Kevätpasseja riittää vain 1000 ensimmäiselle ja ne ovat myynnissä 31.3.2020 saakka tai niin kauan kuin passeja riittää.

USEIN KYSYTTYÄ

 • Mistä Kevätpassin voi ostaa?
  Osta passi puistosta tai verkkokaupasta. Kun ostat passin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kupongin, jota vastaan voit lunastaa Kevätpassisi puistosta. Kuukauden leikkiaika alkaa Kevätpassin lunastushetkellä. Passi on myynnissä 11.3.-31.3.2020, tai niin kauan kuin passeja riittää. Verkkokaupasta ostetun passin lunastus puistosta viimeistään 31.3.2020. Mikäli lunastat passisi puistosta 31. päivän jälkeen, kortin viimeinen voimassaolopäivä on silti 30.4.2020.
 • Kuinka usein Kevätpassilla voi tulla seikkailemaan?
  Passilla voi seikkailla neljän viikon ajan niin usein kuin haluaa. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.
 • Miten Kevätpassi toimii?
  Kevätpassi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Kevätpassi on voimassa HopLopeissa kautta maan, paitsi Riihimäellä ja Rovaniemellä.
 • Mitä jos Kevätpassi katoaa?
  Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää