Nyt keikkuen leikkimään!

Vauhtikuukausi Kevätpassilla vain 34,90 €

Hoi kaikki talven kalpeat, mönkikää ulos mökeistä! Kuka eka trampalla, tulivuorella, liukumäessä, pallomeressä, kiipeilemässä, kaikessa kivassa? Nappaa Kevätpassi 34,90 € ja viuhdo vauhdilla leikistä toiseen koko kuukauden ajan. Ja samoilla vipinöillä keikut myös huimiin ohjattuihin seikkailuihin arki-iltaisin maanantaista keskiviikkoon. Kurkkaa tarkemmat ohjelmat ja varaa paikka ennakkoon!

Usein kysyttyä Kevätpassista

Osta passi puistosta tai verkkokaupasta. 30 päivän leikkiaika alkaa passin ostohetkellä. Passi on myynnissä 10.4.2023 saakka.

Passilla voi seikkailla passin voimassaoloaikana niin monena päivänä kuin haluaa. Leikkiaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Yksi leikkiaika/päivä. Passia ei voi hyödyntää maksettaessa HopLop synttäreitä, retkiä tai ryhmätilaisuuksia.

Kyllä! Näytä passia ravintolassa ja saat 10 % alennuksen kaikista ruoista ja juomista.

Passi on henkilökohtainen ja lapsen on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus jokaisella seikkailukerralla (Kela-kortti on riittävä todistus). Muista varata leikkiaika etukäteen. Passi on voimassa HopLopeissa kautta maan.

Pidä passi hyvässä tallessa. Hävinnyttä passia ei hyvitetä eikä vaihdeta uuteen, edes kuittia vastaan.

Mitkä asiat innostavat lapsesi liikkumaan?

Vinkkaa kivoja ideoita, leikkejä kavereiden kanssa tai perheen kanssa yhdessä tekemistä. Koostamme ideoista suosikkilistan, jonka jaamme teidän kaikkien iloksi.