KIIPEILYPUISTO KONALA

Kiipeilypuisto on suljettu toistaiseksi. Tiedustele yksityistilaisuuksia täältä.

YHTEYSTIEDOT
Kauppakeskus Ristikko, Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki
010 8373 043

Haluatko kivaa, kivempaa vai Kiipeilypuistoa?

Konalan Kiipeilypuisto haastaa hurjanhauskaan seikkailuun, jossa villeinkin vauhtipää saa vatsanpohjaansa uusia kutinoita. Suomessa ennennäkemättömiin korkeuksiin kohoava liitorata vie yläilmoihin, kiipeilyseinä vaatii taitoa päästä varpaisiin, köysiradat testaavat kenen kantti kestää korkealla! Osta kiipeilyranneke ja kiipeä kokeilemaan!

KIIPEILYPUISTON AKTIVITEETIT

Haluatko taiteilla omatoimisesti korkeuksissa ja haastaa kaveria seuraamaan perässä? Vai ehkäpä puristaa silmät kiinni, kun hyppäät laidalta liitämään vaijeriliukua katonrajassa? Kurkkaa aktiviteettien tarkemmat kuvaukset löytääksesi sen oman juttusi!

Kiipeilypuiston aktiviteeteissa on paino ja pituusrajat. Painoa pitää olla vähintään 25kg ja enintään 120kg/hlö. Pituusraja vaihtelee hieman aktiviteetista riippuen niin, että kiipeilijän tulee vähintään olla 120cm. Vaijeriliu’un ja -pudotuksen sekä liitoradan minimipituus on 140cm.

LIPUT JA HINNAT

Sisäänpääsy Kiipeilypuistoon 14,90€, ei sisällä HopLop seikkailua. HopLop seikkailut Kiipeilypuiston asiakkaalle +5€
Sisäänpääsy HopLop asiakkaalle +1,90€

Kiipeilypuiston aktiviteeteissa on paino ja pituusrajat. Paino: min. 25kg/max. 120kg/hlö. Pituusraja vaihtelee aktiviteetista riippuen, min. 120cm.

KIIPEILYSYNTTÄRIT

Kaupungin korkeimman tason kemut vietetään Kiipeilypuistossa. Halusitpa juhlatilan hohdolla tai ilman, niin yksikään seikkailuvieras ei taatusti jää miettimään oliko kivaa vai ei! On liitoa ilmassa, seikkailua puiden korkeudella, kiipeilyä pitkin seinää, tasapainoilua ja taiturointia – jokaiselle jotakin ja vieläkin enemmän. Suunnittele ja varaa juhlat tästä.

SYNTTÄRIPAKETIT

Herkkusuiden parhaat hetket vietetään omassa juhlatilassa. Valittavanasi on erilaisia ruokapaketteja aina pienestä naposteltavasta kattavampiin kokonaisuuksiin. Lisätarjoiluista voit valita myös täydentäviä herkkuja, joilla saat tarjoiluista juuri teidän näköiset. Halusitpa hedelmiä, suolaista pikkupurtavaa, pelkkiä herkkuja tai jäätelövuoren koristamaan juhlapöytää- näistä juhlista löytyy kaikki!

Aktiviteetit

Kiipeilypuiston aktiviteeteissa on paino- ja pituusrajat. Henkilöllä pitää olla painoa vähintään 25 kg ja enintään 120 kg. Pituusraja vaihtelee hieman. Kiipeilijän tulee olla vähintään 120 cm pitkä. Vaijeriliu’ussa, vaijeripudotuksessa ja liitoradassa tulee olla vähintään 140 cm pitkä.

LIITORATA

Nyt lähdetään liitoon! Eikä mihin tahansa, vaan Pohjoismaiden ainoalle ja ainutlaatuiselle liitoradalle. Vastaavaa et löydä mistään muualta.

KÖYSISEIKKAILU

Seikkaile puiden latvojen korkeudella. Testaa, miten kantti kestää 18 metrissä. Radalla on paljon eri tasoisia esteitä, niin ensikertalaisille kuin taitureille. Ja katonrajasta avautuu näkymä Suomen hauskimpaan teemapuistoon.

KIIPEILYSEINÄ

Kiipeä korkeuksiin! Ota kisa kaverisi kanssa. 10 metrin kiipeilyseinä laittaa taidot testiin ikään katsomatta. Kun sinä kiipeilet, kannustusjoukot voivat kirittää huippusuorituksiin vaikka minigolf-radalta käsin.

VAIJERIPUDOTUS

Tuntuuko, että portaita pääsee liian hitaasti alakertaan? Ja hissi on ihan tylsä. Miten olisi pikaoikotie lattialle? Hyppää 18 metrin korkeudesta suoraan laskeutumistasanteelle. Kyllä tuntuu!

VAIJERILIUKU

Pidä tiukasti kiinni ja liidä kaiken yllä. Vaijeriliuku liikkuu liukkaasti kuin Tarzan liaanilla.

Minigolf

Kiipeilypuiston rauhallisin rata löytyy maantasolta. Tai sitten ei. Syke se nousee tässäkin, jos mielii mestariksi. Kuka saa golfpallon reikään yhdellä lyönnillä?

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää