Järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on HopLop Oy (Äyritie 12 C, 01510 Vantaa) ja Troot Finland Oy  (Eteläinen Makasiinikatu 4, 00130 Helsinki). Myöhemmin ”Järjestäjä”.

Osallistumisoikeus

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, mutta palkinnon lunastajan täytyy olla 18-vuotta täyttänyt henkilö.

Kilpailuun eivät voi osallistua HopLop Oy:n työntekijät, heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, muiden tämän arvonnan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

 

Kilpailuaika ja arvontaan osallistuminen

Kilpailuaika alkaa 26.11.2019 ja päättyy 2.12.2019. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei oteta enää huomioon.

Kilpailuun voit osallistua seuraamalla Herbalistin antamia vinkkejä siitä, minne palkintoliput on piilotettu. Kilpailun palkinnot löytyvät sattumanvaraisesti pääkaupunkiseudulta.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle ajallisesti ja käyttötavoiltaan rajoittamattoman, maailmanlaajuisen ja peruuttamattoman oikeuden hyödyntää ja julkaista jakelukanavasta riippumatta tämän toimittamaa materiaalia sekä oikeuden muunnella näitä ja luovuttaa sanotut oikeutensa kokonaan tai osittain eteenpäin. Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on toimittamaansa aineistoon kilpailuun osallistumiseksi ja edellä kuvatun käyttöoikeuden myöntämiseksi tarvittavat oikeudet ja ettei sanottu aineisto loukkaa kenenkään kolmannen osapuolen omistus-, tekijän- tai muita oikeuksia.

Palkinnot

Palkintona piilotetaan viisikymmentä (50) sisäänpääsylippua HopLop Helsinki Outletin avajaistapahtumaan 4.12.2019 kello 16 – 20. Yksi palkinto sisältää kaksi sisäänpääsylippua 2-vuotiaalle ja yli sekä yhden aikuisen sisäänpääsyn. Yhden palkinnon arvo on 36€. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Palkinto tulee aktivoida toimintaohjeiden mukaisesti määräaikaan mennessä.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen.

Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Osallistujien henkilötietojen käyttö

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Järjestäjälle luvan, mikäli hän voittaa jonkun jaossa olevan palkinnon, ilman erillistä korvausta tai suostumusta käyttää ja julkaista tämän nimen ja mahdollisen kuvan sekä asuinpaikkakunnan Järjestäjän hallinnoimilla verkkosivuilla, kampanjasivuilla tai muussa materiaalissa (ml. tiedotus- ja markkinointiaineisto).

Osallistujien antamia yhteystietoja käytetään kilpailun ja arvonnan toteuttamiseen sekä palkintojen toimittamiseen voittajille.

Muuta

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjällä on oikeus hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HopLopiin: markkinointi@hoplop.fi

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää