Järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on HopLop Oy (Äyritie 12 C, 01510 Vantaa). Myöhemmin ”Järjestäjä”.

Osallistumisoikeus

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus.

Kilpailuun eivät voi osallistua HopLop Oy:n työntekijät, heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, muiden tämän arvonnan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

 

Kilpailuaika ja arvontaan osallistuminen

Kilpailuaika on 31.1.2020 asti. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei oteta enää huomioon.

Kilpailuun voit osallistua täyttämällä kilpailulomakkeen Järjestäjän verkkosivuilla. HopLop valitsee kilpailun voittajat arpomalla.

Palkinnot

Palkintona arvotaan yhdelle (1) voittajalle mahdollisuus järjestää maksimissaan kolmellekymmenelle (30) lapselle retki HopLopiin. Retkeä ei voi järjestää Rovaniemen, Riihimäen tai Keravan puistoissa. Palkinto vastaa ryhmän sisäänpääsyä HopLopiin ja palkintoretki tulee järjestää 31.5.2020 mennessä. Arvomme 1 palkinnon. Yhden palkinnon arvo on maksimissaan 300€.  Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 3.2.2020.

Palkintojen luovutus

Järjestäjä ilmoittaa palkintojen voitoista arvonnan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla 7.2.2020 mennessä. Voittajan etunimi voidaan julkaista myös facebookissa keväällä 2020.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden päättää, missä, milloin ja miten palkintojen luovutus tapahtuu. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi arvotuotteeksi.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen.

Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai jonkin palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Osallistujien henkilötietojen käyttö

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Järjestäjälle luvan, mikäli hän voittaa jonkun jaossa olevan palkinnon, ilman erillistä korvausta tai suostumusta käyttää ja julkaista tämän nimen Järjestäjän hallinnoimilla verkkosivuilla, kampanjasivuilla tai muussa materiaalissa (ml. tiedotus- ja markkinointiaineisto).

Osallistujien antamia yhteystietoja käytetään kilpailun ja arvonnan toteuttamiseen sekä palkintojen toimittamiseen voittajille.

Muuta

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjällä on oikeus hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HopLopiin: markkinointi@hoplop.fi

 

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön.Lue lisää