Näitä juhlia muksut ei haluu missata! Pistäkääs kalenteriin tärkeä päivä ylös, sillä päätettiin muuttaa osa meidän seikkailuviidakosta 2.11.2018 klo 17-20 halloweendiscoksi! Samalla kun tanssitaan discovalojen ja palmujen alla sukat makkaroille, niin pidetään muksuille myös vinkeitä kisoja!

Jos et tykkää jonottaa lippukassalla, tässä olisi ohituskaista discolipuille. Tulostetulla ennakkolipulla pääset suoraan jonon ohi sekä saat kaupan päälle hohtavan rannekkeen! Nopeat syövät hitaat, kipin kapin lippuostoksille!

Halloween disco Konalassa 2.11.

Kaupungin mageimmat Halloween-bileet on ihan nurkan takana, tätä ei yksikään tenava halua missata! Osa seikkailupuistosta muuttuu klo 17-20 kreisihauskaksi discoilubaanaksi, tätä ei olekaan ennen nähty!

Kaverit messiin!

Kaverin kanssa on aina kreisimpi meno ja mukavampi muistella iltaa! Kutsu sun tärkeimmät tyypit mukaan juhliin!

HOHTAVAN DISCON AINESOSAT, SEKOITETTUNA SEIKKAILULLA JA HAUSKUUDELLA!

Disco järjestetään HopLop Konalassa perjantaina 2.11. klo 17-20. Discolippu 18€/lapsi, sisältää yhden poletin. Discolipulla voi saapua puistoon seikkailemaan ennen discon varsinaista aloitusaikaa. Perheen mini-discoilijat voivat ostaa alle 3-vuotiaiden lipun paikanpäältä tuttuun 10€ hintaan. Meillä aikuisten ei tarvitse maksaa riehumisesta. Meistä se on reilua. Leikki ja tanssi kun kuuluu kaikille.

Illan ohjelma

DISCOKAMPAUKSIA

Kantsii tulla ajoissa paikalle, sillä Clips Ristikko loihtii viikareille menevimmät disco lookit ekan tunnin ajan!

Aikuisiakaan ei unohdettu! Lavazza kahvin maistatukset hivelee vaativammankin kahvihampaan makuhermoja, enjoy!

PUKEUTUMISKISA

Hiuksiin harmaata, seittiä selkään ja kiillettä kulmiin. Sä päätät asun ja paras palkitaan kuukauden Vip-passilla!

TANSSIKISA

Let´s boogie! Tyyliä on monia ja vinkeimmät liikkeet palkitaan erilaisin tuotepalkinnoin!

HURJAT TARJOILUT

Discoomisen ohella on muistettava tankata uuttakin energiaa! Tää kreisi herkkumenu on tehty hellimään koko perheen makuhermoja!

ÄLÄ MISSAA VUODEN HAUSKINTA TAPAHTUMAA!

Tulostetulla ennakkolipulla pääset suoraan jonon ohi sekä saat kaupan päälle hohtavan rannekkeen! Nopeat syövät hitaat, kipin kapin lippuostoksille! Perheen mini-discoilijat voivat ostaa alle 3-vuotiaiden lipun paikanpäältä tuttuun 10€ hintaan.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.