Onko lapsesi kouluikäinen?

Tervetuloa seikkailemaan myös omin päin!

Pieni vauhtiviikarisi on hujahtanut jo niin isoksi, ettei vanhempia tarvita enää joka paikkaan. Kun annat lapsellesi HopLop Leikkiluvan, pääsee hän puistoon ihan omin päin – vaikka koulupäivän jälkeen.

Silloin tiedossa on kaikkea muuta kuin istumista tai ruutuun tuijottamista! Tekemistä löytyy päästä varpaisiin: pomppua, peuhua, kiipeilyä ja hauskaa liikuntaa. 

Leikkiluvan saat kouluikäiselle 8 vuotta täyttävälle tai sitä vanhemmalle lapsellesi vuodeksi kerrallaan vain käsittelymaksun hinnalla 2,90€. Leikkiluvan voit hakea lapsellesi Oma HopLop-sivujesi kautta. 

Etkö ole vielä Oma HopLopin jäsen? 

Rekisteröidy tästä.

Hyvä tietää Leikkiluvasta

Huoltajan myöntämällä leikkiluvalla 8 vuotta kyseisenä vuotena täyttävä tai sitä vanhempi lapsi voi leikkiä HopLop puistoissa ilman valvovaa aikuista.

Kaikki tänä vuonna (2023) 8 vuotta täyttävät (v. 2015 syntyneet) tai tätä vanhemmat voivat saada HopLop Leikkiluvan.

Helpoiten myönnät lapsellesi Leikkiluvan verkossa. Aloita rekisteröitymällä Oma HopLopin käyttäjäksi ja kirjaudu omille sivuillesi. Leikkilupahakemuksen pääset täyttämään Oma HopLopin etusivulta.

Saat nyt HopLop Leikkiluvan maksamalla vain verkkotoimitusmaksun 2,90€. Maksu suoritetaan verkkopankin kautta.


Puistossa myönnetystä leikkiluvasta veloitetaan 5€ sekä käsittelymaksu 2,90€ eli yhteensä 7,90€.

HopLop Leikkilupa on voimassa heti myöntämisen jälkeen.

Leikkilupa on voimassa 12 kuukautta myöntämisestä. Voimassaolon voit tarkistaa Oma HopLopin kautta.

Varmista, että lapsella on leikkilupa hänen saapuessaan puistoon. Lapsi voi näyttää leikkiluvan QR-koodin puhelimelta tai tulostettuna. Leikkiluvan lisäksi lapsella tulee olla mukana Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Muista varata lapsellesi etukäteen leikkiaika ja osta lippu edullisemmin verkkokaupasta. Ennakkoon ostettu lippu toimii myös QR-koodia näyttämällä.

Lue huolellisesti lupahakemuksen ehdot ja tutustu HopLopin leikkisääntöihin, jotka löydät osana hakemusta. Varmista, että lapsesi tietää leikkisäännöt ennen puistoon saapumista. Huoltaja vastaa lapsen itsenäisestä toiminnasta puistossa. HopLop ei ole vastuussa leikkiluvan käyttäjän tapaturmavakuuttamisesta.

HopLop ei valvo sitä, poistuuko lapsi puistosta tai koska lapsi poistuu puistosta. On tärkeää, että tarvittaessa huoltaja on tavoitettavissa puhelimitse itsenäisten seikkailujen aikana. Puhelinnumero on osa leikkilupahakemusta.

Puistossa täytetyt vanhat seikkailuluvat ovat käytössä voimassaolonsa mukaisesti.

Huoltaja voi itse perua leikkiluvan Oma HopLopin kautta. HopLopilla on myös oikeus evätä lapsen leikkilupa toistuvien ehto- ja sääntörikkomusten takia.

Etkö ole vielä OmaHopLopin jäsen? Rekisteröidy tästä.