Tutustu yhdessä lapsen kanssa

Leikkisäännöt

Tervetuloa HopLopiin leikkimään ja seikkailemaan! Tutustu leikkisääntöihin ennen vierailua. Muistathan, että HopLopissa leikitään omalla vastuulla.

Testaa tunnetko HopLopin leikkisäännöt! Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kuukausittain Kuukausipassi.

Tavarat kaappiin

Ulkovaatteet jätetään naulakoihin ja pantillisiin lokerokaappeihin. Naulakkoon jätetään vaatteet omalla vastuulla. Lokerot toimivat 1€ kolikolla tai HopLop poletilla.

Syödään ravintolassa

Puistossa nautitaan vain ravintolamme tuotteita. Alle 1-vuotiaiden ruokia voi tuoda HopLopiin. Omat vesipullot ovat sallittuja. Täytäthän pullon jo valmiiksi ennen puistoon saapumista.

Seikkaillaan yhdessä

HopLopissa lapset leikkivät oman valvojan vastuulla, valvojana voi toimia yli 16 vuotias. Yli 10-vuotiaat voivat seikkailla ilman vanhempia, kun huoltaja täyttää seikkailuluvan kassalla.

Leikitään sukkasillaan

Turvallisuussyistä leikkialueelle ei voi mennä paljain jaloin tai kengät jalassa.

Näin leikit turvallisesti

Turvaohjeet leikkivälineissä

Leikkivälineisiin on merkitty turvaohjeet ja rajoitteet. Tutustukaa niihin yhdessä ennen leikkejä. Jos jokin asia arveluttaa, henkilökuntamme auttaa aina!

Odota vuoroasi. Trampoliinilla hypitään yksi kerrallaan. Volttien tekeminen on kielletty. Pysäytä vauhtisi ennen kuin poistut hyppyalustalta.

Jonota rauhallisesti. Kävele suoraan autolle ja varo muuta liikennettä. Pidä jalat auton turvakaaren sisäpuolella. Noudata ajosuuntaa ja pidä turvaväli. Alle 4-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Kiipeä otteita pitkin ylös. Laske alas vain liukumäestä. Tulivuoresta ei saa juosta alas. Varo muita kiipeilijöitä.

Odota vuoroasi. Varmista, että
liukumäki on tyhjä ennen laskua.
Laske yksi kerrallaan: istuen, jalat
edellä ja kädet rinnan päällä. Älä jarruta vauhtia käsillä.

 

Liukumäessä ei saa kävellä eikä kiivetä.
Donitseilla lasketaan yksi kerrallaan.
Pidä kädet ja jalat donitsin sisäpuolella.

Leikkialue on varattu vain pienille seikkailijoille. Yli 4-vuotiaat leikkivät isojen alueella.

Turvallisuusohjeet

Turvallista tekemistä lapsille

Olemme panostaneet voimakkaasti leikkiturvallisuuteen yhteistyössä viranomaisen kanssa, jotta voitte leikkiä puistossa turvallisesti.

Teemme henkilökunnan toimesta erikoissiivouksia ja kaikki HopLop puistot on pinnoitettu suomalaisyritys Nanoksi Finlandin kehittämällä itsedesinfioivalla pinnoitteella, joka tuhoaa virukset tehokkaasti.

Kaikki desinfioivat kätensä vierailun aikana. Tulethan puistoon vain terveenä.

Turvavälit on merkitty selkeästi puistossa ja asiakkaita muistutetaan turvaväleistä säännöllisin kuulutuksin.

Kunnioitathan muita asiakkaita sekä henkilökuntaa ja käytät maskia – suosittelemme vahvasti yli 12v. asiakkaille maskien käyttöä. Voit halutessasi ostaa meiltä kertakäyttömaskin kassalta tai käyttää omaasi.

Ruuhkien välttämiseksi otamme asiakkaita sisälle pienemmissä saapumiserissä puolen tunnin välein. Varmista paikkasi ja varaa leikkiaika etukäteen.

 

Muistathan, että HopLopissa seikkaillaan hygieniasyistä sukat jalassa. Poikkeusaikana vesipisteet on varattu käsien pesulle. Ota siis mukaan valmiiksi täytetty juomapullo tai osta vesipullo puistosta.

Onko lapsesi yli 10-vuotta?

Tervetuloa seikkailemaan myös omin päin!

Yli 10-vuotiaat voivat seikkailla ilman vanhempia, kun huoltaja täyttää ensin kirjallisen seikkailuluvan puiston kassalla.