Getjenny

Nermin Hairedin HopLopin hallitukseen, Nikita Bevz HopLopin talousjohtajaksi

HopLop

HopLopin hallitus täydentyy. KTM Nermin Hairedin on nimitetty 12.8.2021 alkaen HopLop-konsernin hallitukseen. Nerminin laaja kokemus kuluttajamarkkinoinnista ja brändien rakentamisesta sekä digitaalisten palveluiden kehittämisestä on oivallinen vahvistus hallituksen osaajajoukkoon. Nermin työskentelee partnerina Frumatic Oy:ssä ja toimii myös mm. VR:n ja SOK:n hallituksissa. Aiemmin hän on toiminut mm. Dentsu konsernin toimitusjohtajana sekä Nokian globaalista digimarkkinoinnista vastaavana johtajana.

”Olen erittäin iloinen päästessäni mukaan Suomen suurimman seikkailupuistoketjun palvelujen kehittämiseen ja yrityksen kansainvälistymiseen. HopLop toimii esimerkillisesti lasten liikuttajana ja näen, että meillä on hieno mahdollisuus toimia jatkossakin elämäntaitojen kehittäjänä. Näin pandemian aikana, olen ollut vaikuttunut siitä, miten HopLop on panostanut terveysturvallisuuteen kuten esimerkiksi puistojen kosketuspintojen itsepuhdistuviin nanopinnoitteisiin. Myös Saksan liiketoiminta on erityisen rohkaisevaa ja uskon, että tulevaisuutemme on hyvällä kasvu-uralla”, toteaa Nermin Hairedin.

KTM Nikita Bevz aloittaa HopLopin talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 14.9.2021. Nikita siirtyy HopLopiin Elixia Finlandilta, jossa hän on työskennellyt Talous- ja kehityspäällikkönä. Aikaisemmin Nikita on toiminut talouden ja liiketoiminnan tehtävissä mm. Med Group Oy:ssä ja KPMG Finlandilla

”On ilo päästä liikuttamaan lapsia ja aikuisiakin hauskassa ympäristössä ja perheille merkityksellisten palveluiden parissa. Uskon, että aikaisempi kokemukseni kuluttajapalvelusektorilla yhdistettynä HopLopin johtavaan seikkailupuistokonseptiin ja vauhdikkaaseen tiimin luovat erinomaiset lähtökohdat uusille ideoille ja menestymiselle. Taaperoikäinen lapsemme riemuitsee nimityksestäni ja odottaa HopLop seikkailuja vähintään yhtä paljon kuin minä itse”, kertoo HopLopin tuleva talousjohtaja Nikita Bevz.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Kalle Peltola, HopLop-konserni, p. 040 3593 194, kalle.peltola@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin seikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 17 toimipistettä ympäri Suomea. Saksan ensimmäinen HopLop avattiin kesäkuussa 2018. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia. www.hoplop.fi

Lue myös nämä

Tutkimus: Vanhemmat toivovat lapsilleen enemmän paineetonta...

Lue lisää

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Ajankohtaista