Getjenny

Joulukuun ajanvaraus aukeaa poikkeuksellisesti ke 30.11. illalla järjestelmäpäivityksen takia.

Ohjatut arkiseikkailut sisäänpääsyn hinnalla!

HopLop

Kaipaatko lapsille kivaa ja kehittävää puuhaa arki-iltoihin? Useasta HopLopista löytyy maanantaista keskiviikkoon ohjattuja seikkailuja lapsille normaalin sisäänpääsyn hinnalla!

Miltä kuulostaisi maanantai-illan seitsemän meren seikkailu Kapteeni Tyrskymyrskyn aarteita metsästäen kivojen HopLop kamujen kanssa? Tyrskymyrskyn jäljissä matkan varrelta nousee hurjia yllätyksiä, tarkkuutta ja hoksottimia vaativia tehtäviä ja muuta mukavaa merirosvomeininkiä aina inspiroivassa HopLop ympäristössä!

Tiistaisin Ninjaillaan! HopLop on saanut salaisen tehtävän näkymättömyyden taitavalta Ninja-päälliköltä: etsikää uusia kokelaita ja opettakaa heille aidot Ninja-taidot! Jos tunnet, että sinussa piilee mystisiä piirteitä, niin olet etsimämme kokelas! Tervetuloa Ninja-akatemiaan, jossa mestarikouluttajan johdolla ratkaistaan salaperäisiä arvoituksia ja omituisia tehtäviä sekä opitaan varomaan Ninja-ansoja. Valitut kokelaat tunnistaa itsetehdystä Ninja-huivista ja koulutuksen päättyessä jokainen saa Ninja-diplomin, arvostetun todistuksen taidoistaan.

HopLopin Heppaklubilla tarvitaan keskiviikkoisin apua, sillä myrsky on pyyhkäissyt sen yli! Keskiviikon Heppaklubilla etsitään myrskyn säikäyttämiä ja kadonneita keppareita, koulutetaan polleja kisakuntoon ja pidetään tietenkin jännittävät kepparikisat! Omat kepparit ovat tervetulleita myös mukaan! Mikä parasta, ohjatut seikkailut kuuluvat HopLopin sisäänpääsymaksun hintaan! Nyt myynnissä olevalla arkipassilla seikkailet HopLopissa 30 päivän ajan arkisin (ma-pe) ja myös tämä kampanja pitää sisällään alkuviikon ohjatut seikkailut!

Tarkista missä HopLop puistoissa ohjattuja seikkailuja järjestetään ja tule leikkimään uusien seikkailujen pariin! HopLopissa nähdään! 

Lue myös nämä

Lasten ohjatut seikkailut Mälsät kelit ulkona...

Lue lisää

HopLop innostaa lapset leikkiin ja seikkailuun...

Lue lisää

Trampoliini kutsuu leikkiin ja liikuntaan HopLop...

Lue lisää

Ajankohtaista