Tottakai voi, sillä seikkailujen maailmassa kaikki on mahdollista. Joulun lapsekkain tapahtuma järjestetään HopLop Lohjalla  14.12. klo 16 alkaen ja tarkemman ohjelman voit kurkata rullailemalla alaspäin. Kun ostat tapahtumaliput ennakkoon, saatte mukaan pukinkonttiin parhaat telkkuohjelmat kuukaudeksi Viaplayn kautta!

JOULUTUNNELMA LASKEUTUU VIIDAKKOON 14.12.

Joulu on lapsille jännittävää aikaa! Piparin tuoksu, kauniit joululaulut ja koko perheen kiireetön yhdessä oleminen saa takuuvarmasti jokaisen hulivilin kasvot säteilemään. Nyt on mahtava tilaisuus kokea tämä kaikki liikuttavassa ympäristössä, sillä järjestämme 14.12. perjantai-iltana HopLop Lohjalla koko perheen joulutapahtuman! Katso alta mitä tapahtumamme sisältää ja osta ennakkoliput.

Pikkujoulujen ohjelmassa

Piparintuoksuista koristelua

Nämä piparit ei pellille pala ja koristellakin saatte just niinkuin tykkäätte. NAM! Piparipaja klo 16.00 eteenpäin.

 

Joulukortti korvatunturille?

Sinä päätät kenelle ja kuinka paljon hilettä. MLL Virkkalan yhdistyksen pitämässä joulukorttipajassa askartelua klo 16.00 eteenpäin.

Tonttuväen suosikkiherkut

Joulu saapui myös ravintolaan. Riisipuuro, glögi ja pipari maistuu varmasti jokaiselle hulivilille!

Hei tonttulapset hyppikää!

Nyt on todellakin riemun aika! Lohjan naisvoimistelijoiden 6-7 vuotiaiden joukkuevoimisteluryhmä esittää Pink Panther esityksen klo 17.00.

Tontut tietää parhaiten!

Löydätkös kaikki tonttujen jättämät vihjeet? Jouluseikkailusta kaikille palkinto!

Ennakkolipulla Viaplay kuukaudeksi käyttöön!

Kun ostat tapahtumaliput ennakkoon, saatte mukaan pukinkonttiin parhaat telkkuohjelmat kuukaudeksi Viaplayn kautta! Katseluun oikeuttavat Viaplay Leffat & Sarjat koodit saatte, ennakkolippua vastaan tapahtumapäivänä puistolta. Yli 3-vuotiaiden sisäänpääsy 18€, 1-2-vuotiaiden 10€. Alle 1-vuotiaat ja aikuiset leikkivät meillä ilmaiseksi.

Jatkamalla tämän nettisivun käyttöä, hyväksyt keksien/evästeiden (cookies) käytön. Lue lisää
MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.