Kansainvälinen popcorn-päivä tuo uusia kujeita seikkailuviidakkoon, joten varatkaa 18.1. ilta vapaaksi kalenterista ja suunnatkaa kohti Popcorn-discoa! Neonvaloja, popcornia, hittilistojen parhainta musiikkia ja tietenkin seikkailua viidakossa posket punaisina!  Lue alta tapahtuman tarkemmat tiedot ja osta liput hulivileille. Näitä bileitä ei haluta jättää väliin!

Pst! Rullaamalla ihan alas saakka löydät kisan, jossa on palkintona HopLopin seikkailulippuja!

Popcorn-disco 18.1. klo 16 – 20

Pistettäiskö yhdessä sukilla koreaksi? Syödään popcornia napa rullalla ja nauretaan limbokisassa vatsalihakset hapoille! Varatkaa 18.1. ilta vapaaksi kalenteriin ja ostakaa liput pian, nimittäin kaikille ennakkolipun ostajille tarjotaan popcornit kaupan päälle. Tietenkin. Tulostetulla ennakkolipulla pääset myös jonon ohi!

Discoilemaan voi saapua myös kaikilla normaaleilla lipputuotteilla ja lahjakorteilla.
Disco järjestetään Seinäjoen, Variston, Jyväskylän, Lahden, Tampereen ja Raision HopLopeissa.

 

Feisbuukkaajat hoi!

Seuraa discoillan tohinaa etukäteen tapahtumasivuillamme ja haasta kaverisi mukaan limbokisaan!

HAUSKUUDEN ILTA ON KATETTU!

Etsinnässä
limbokisan kingi!

Kenen tasapaino uhkaa painovoimaa? Kenen selkä kaartuu matrixin lailla? Naurua tässä ei tarvitse pidätellä, lihasvoimaahan se vaan kasvattaa! Oman ikäluokkansa voittajat saavat palkinnoksi kuukauden VIP passit!

POPPARI JA NAMI, MIKÄ MAUKAS PARI!

Moni asia kuuluu vaan yhteen. Majakka ja perävaunu, paita ja peppu. Popcornit ja namit on myös yksi aika herkullinen yhdistelmä ja tähänkin on toki mahdollisuus kahvilamme puolella!

FLOSSATAAN ILTAAN SAAKKA!

Mitä saadaan, kun pistetään discollinen muksuja tanssimaan yhtä aikaa? Ainakin satapäin loistavia hammaspareja sekä ilon kiljahduksia! Musiikkihan on meillä kaikilla veressä ja tyyli lattialla vapaa!

 INNOSTUITKO? OSALLISTU KISAAN JA TOIVEESI SAATTAA TOTEUTUA!

HopLop haluaa tulevaisuudessakin olla hulivilien ykköskohde ja hauskuuttaa erilaisilla tapahtumilla. Mikä olisi sinun toiveesi? Millaiseen tapahtumaan haluaisit ostaa liput? Lähettämällä toiveesi meille, voit voittaa sisäänpääsylippuja HopLop seikkailupuistoihin! Arvonta suoritetaan 18.1.2019 ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostilla.

Tutustu kilpailun sääntöihin tästä.

Paljon kiitoksia kisaan osallistuneille ja lähettämistänne tapahtumavinkeistänne!
Kisa on sulkeutunut ja voittajille on ilmoitettu voitostaan henkilökohtaisesti

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.