KIIPEILYMAAILMA ON AUKI ARKISIN KLO 16 – 20 JA VIIKONLOPPUISIN KLO 12 – 20.

HopLop Konalasta löytyy myös erillinen kiipeilymaailma, jossa seikkailemaan pääsee Suomessa ennennäkemättömiin korkeuksiin, kun liitorata nousee 20 metriin, köysiseikkailussa taiteillaan 18 metrissä ja kymmenen metrin korkuisia itsevarmistavia kiipeilyratoja löytyy kymmenen kappaletta. Kiipeilymaailman aktiviteetit ovat käytössä kiipeilyrannekkeella. 

Kiipeilymaailman aktiviteeteissa on paino ja pituusrajat. Painoa pitää olla vähintään 25kg ja enintään 120kg/hlö. Pituusraja vaihtelee hieman aktiviteetista riippuen niin, että kiipeilijän tulee vähintään olla 120cm. Vaijeriliu’un ja -pudotuksen sekä liitoradan minimipituus on 140cm.

 

LIITORATA

Haluatko tuntea liitäväsi kuin kotka? Tule meille kokeilemaan pohjoismaitten ainoaa ja ainutlaatuista liitorataa! Vastaavaa aktiviteettia et löydä mistään muualta.

KÖYSISEIKKAILU

Haluatko seikkailla esteitä pitkin kuin puiden latvoissa oli ulkona sää mikä tahansa? Hoplop Konalan kiipeilymaailmassa pääset haastamaan itsesi 18 metrin korkeudessa. Seikkailuradallamme on paljon eri tasoisia esteitä, niin aloittelijoille kuin myös vaativampaankin makuun. Katonrajasta sinulle avautuu ainutlaatuinen näkymä Suomen parhaiten teemoitetusta puistosta.

KIIPEILYSEINÄ

Tule kipuamaan korkeuksiin! 10 metrin kiipeilyseinä saa tenavan niin kuin aikuisenkin kiipeilytaidot koetukselle! Ota vaikka kisa kaverisi kanssa. Kuinka korkealle sinä pääset? Kun sinä kiipeilet radalla voivat ystäväsi kannustaa sinua vaikka teemoitetulta minigolf radaltamme käsin.

VAIJERIPUDOTUS

Tunnetko että portaat ovat liian hidas reitti alakertaan tai että hississä ei ole jännitystä ? Miten olisi pikaoikotie lattialle? Tällaista oikotietä et löydä mistään muualta Suomessa. Voita pelkosi ja hyppää 18m korkeudesta laskeutumistasanteelle kahvila-alueella.

 

VAIJERILIUKU

Oletko ikinä kuvitellut miltä tuntuisi liitää kuin Tarzan viidakossa liaanilla, nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan vastaavanlainen tunne meidän vaijeriliu’ussa Konalan viidakossa! Liukuessassi hallimme poikki alapuolellesi avautuu koko hallimme kirjo. Näetkö sinä missä leijona luuraa?

MINIGOLF

Kiipeilymaailmassa sijaitseva inkateemainen minigolf-rata pistää porukan kovimmankin puttailijan taidot koetukselle! Kuka saa golfpallon yhdellä lyönnillä reikään? Minigolf on myös huippu tapa pitää pientä taukoa kaiken pomppimisen keskellä!

MAIL Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. PHONE Created with Sketch.